Hansa ZIM 415WB

Pentru fiecare dintre noi confortul poate reprezenta cu totul altceva si poate fi vorba despre partea de electronice sau poate despre electrocasnice insa cei care cam stau prin bucatarie cu siguranta pot vedea confortul si prin prisma utilizarii Hansa ZIM 415WB.(ACUM la reducere)

Hansa ZIM 415WB

Despre Hansa ZIM 415WB

O masina de spalat vase Hansa ZIM 415WB poate fi un mare plus pentru voi si pentru familia voastra mai ales daca este vorba de o cantitate insemnata de vase si mai ales ca pretul de achizitie este unul foarte accesibil.

Hansa ZIM 415WB
Hansa ZIM 415WB

Masina de spalat vase Hansa ZIM 415WB, 9 seturi, 5 programe, Clasa A++, 45 cm, Alb

Nici in ceea ce priveste partea de aspect nu veti avea foarte multe probleme pentru ca este vorba despre un model cu o nuanta alba ce poate fi asezat in orice bucatarie dar si cu un panou de control foarte usor de utilizat de catre oricine.

Despre Hansa ZIM 415WB

Un confort accesibil

Citeste si despre Electrolux ESF4661ROX

Daca am vazut cat de usor poate fi achizitionat un astfel de model Hansa ZIM 415WB putem sa vedem si cat de usor poate fi instalat iar asta prin caracteristica de gabarit pe care o are. Veti avea pentru a aduce masina de spalat vase in bucatarie o greutate de 35kg iar pentru gasirea locului potrivit veti avea de analizat inaltimea de 84.5 cm, adancimea de 60 cm dar si latimea de 45 cm.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Accesibilitatea tine de faptul ca raportul pret calitate al Hansa ZIM 415WB este unul in avantajul oricari bucatarii iar daca tocmai trebuie sa pregatiti sau ati pregatit o masa mai copioasa o sa va ajute si capacitatea de incarcare. Prezenta unei capacitati de pana la 9 seturi cu siguranta o sa va ajute foarte mult insa sa nu uitam si faptul ca pe langa vase veti avea si alte articole din bucatarie de spalat.

Puteti sa va ajutati de Hansa ZIM 415WB si daca este vorba despre spalatul cratitelor sau poate a unor tacamuri ce pot fi asezate in cosul special prevazut pentru acestea. Cum poate masa se termina mai tarziu in noapte veti putea sa va bazati pe acest model si pentru o functionare noctura iar asta pentru ca veti avea un nivel maxim de zgomot de 49dB.

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Cum se poate intampla ca si cantitatea de vase sa fie mai redusa Hansa ZIM 415WB detine si posibilitatea de a apela la o spalare pe jumatate incarcata. Tot de partea de spalare se leaga si ceea ce inseamna lista de programe disponibile si posibilitatea de a alege unul dintre cele 5 si putem mentiona un program Bio/Eco, un program de spalare intensiva sau cel de spalare rapida.

Pe langa toate functiile se mai adauga si partea de siguranta iar asta poate fi materializat prin optiunea Aqua stop sau siguranta pentru copii. Pentru foarte multi insa poate fi cel mai important partea de consum de energie electrica si astfel pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Rolul unei masini de spalat vase poate varia si poate fi foarte important insa si cat de eficient este un anumit model iar pentru acesta veti putea sa va bucurati de o eficienta specifica clasei A pentru spalare si ucare iar asta cu siguranta recomanda si mai mult alegerea sa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply