Beko DTC36610W

Indiferent cat de des se gaseste intr-o bucatarie, la finalul zilei mereu se vor aduna o multitudine de vase care sa trebuiasca sa fie spalate. Un ajutor de nadejde in aceasta situatie este chiar masina de spalat vase Beko DTC36610W, care este absolut ideala pentru familiile alcatuite din putini membri.(Doar acum la reducere)

Beko DTC36610W

Despre Beko DTC36610W

Masinile de spalat vase au inceput sa isi faca simita prezenta in bucatariile a din ce in ce mai multi romani. Pe langa faptul ca este foarte practica, optand pentru modelul potrivit, va avea si un consum destul de redus.

Beko DTC36610W
Masina de spalat vase Beko DTC36610W, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Alb

Asadar, merita sa investesti intr-un electrocasnic de acest fel care sa iti usureze munca si sa te bucuri de mai mult timp liber.

Despre Beko DTC36610W

De ce merita sa investesti in masina de spalat vase Beko DTC36610W

Citeste si despre AEG F67732M0P

Ce-i drept, masina de spalat vase Beko DTC36610W atrage privirile tuturor prin designul sau simplu si totodata elegant. Este de culoare alba si are dimensiuni destul de reduse, asa ca este ideala pentru bucatariile mici, nu foarte incapatoare. Mai exact, aceasta are o latime de 55 cm si o adancime de 50 cm. In plus, este si foarte usor de utilizat.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Astfel, daca e prima data cand cumperi o masina de spalat vase, aceasta este o foarte buna alegere. Electrocasnicul poate fi controlat prin simple atingeri ale display-ului, intocmai pentru ca beneficiaza de un control digital de ultima generatie. Astfel se pot seta programele dorite si totodata va aparea timpul ramas pana la incheierea ciclului.

Acest model ne incanta, de asemenea, cu un numar de 6 programe de spalare, fiecare avand rolul si avantajele sale. Cel mai utilizat si indragit dintre toate este cel Intensiv, care spala la 70 de grade si cu ajutorul caruia sunt curatate eficient chiar si vasele ce prezinta un grad mare de murdarie. Inclusiv ciclul de clatire este destul frecvent selectat, intocmai pentru ca apa fierbinte ce va clati vasele, va aduce si rezultate mai satisfacatoare. Programul Eco, in schimb, dupa cum ii este sugerat si numele, spala la 50 de grade si consuma foarte putin: atat apa, cat si energie electrica. Totusi, acest program este recomandat doar pentru vasele care prezinta un grad mai scazut de murdarie. Programul normal insa, este potrivit pentru vasele care au fost utilizate cu scurt timp in urma si nicidecum pentru cele care au deja cateva zile sau ore bune de cand au fost folosite.

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Masina de spalat vase Beko DTC36610W prezinta o clasa energetica de Clasa A+ care o claseaza in topul electrocasnicelor de buna calitate si durabile. In plus, aceasta beneficiaza de o capacitate de 6 seturi.

Pe cat este de practica si de eficienta, pe atat este si de silentioasa aceasta masina de spalat rufe. Mai precis, nivelul de zgomot generat este de 49 dB. Asadar, nu te va deranja aproape deloc zgomotul produs de aceasta in timpul procesului de spalare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Asadar, masina de spalat vase Beko DTC36610W este alegerea pefecta pe care ai putea sa o faci in momentul de fata. De altfel, acest electrocasnic beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in acest moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply