Hotpoint LFD11M121CX

Pentru familiile numeroase, unde se gateste mult, iar timpul lipseste, o solutie pentru spalatul vaselor este achizitia unei masini de spalat vase. Insa, aceasta trebuie aleasa cu grija, astfel incat sa se potriveasca necesitatilor familei respective, mai exact, sa aiba o capacitate mare de incarcare. De asemenea, maca face parte si dintr-o clasa de eficienta energetica buna, este exact ceea ce aveti nevoie pentru a spala cat mai mult si cat mai bine. Un astfel de model este si Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX (vezi pretul de azi doar AICI).

Hotpoint LFD11M121CX

Despre Hotpoint LFD11M121CX

Culoarea acestui model este inoxul, acesta fiind un mare avantaj intrucat se va asorta spatiului unde o veti aseza. De asemenea, latimea sa masoara 60 cm. Are dimensiunile (l x L x A) destul de bune, acestea fiind de 85x 60 x 60 cm. Materialul sau este tot inoxul.

Hotpoint LFD11M121CX
Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX, 14 seturi, 11 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox

Acest model  are o capacitate generoasa, aceasta fiind de14 seturi, ceea ce inseamna ca este indicata pentru o familie formata din mai multi membrii. Un mare avantaj al acestei masini de spalat vase este clasa de eficienta energetica  A++, aceasta fiind una performanta, iar acest lucru va insemna economii la curentul electric.

Hotpoint LFD11M121CX

Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX – informatii tehnice utile

Programele de care beneficiaza aceasta masina de spalat sunt in numar de11. Mai trebuie spus ca tipul afisajului acestei masini de spalat vase este LCD. Are un control electronic, acesta fiind usor de utilizat. Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX detine si optiunea de incarcare la jumate. Protectia impotriva inundatiei este de mare ajutor, intrucat va proteja bucataria de eventualele accidente.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Programul intensiv il puteti activa oricand aveti nevoie sa spalati vase cu un grad mai ridicat de murdarie. De asemenea, dispune si de programele: rapid, auto, dar si programarea intarziata. Flexi Power este motorul performant, datorita caruia spalarea va fi una mai eficienta si mai buna, forta de spalare fiind compatibila cu tipul murdariei de pe vase.

Hotpoint LFD11M121CX – o masina de splalat vase performanta

Alte functii utile cu care este prevazut acest model sunt: Normal, Duo Wash, Express 30’, Igienizare, Autocuratare, Extra Dry. In plus, Flexi Load va gestiona incarcatura masinii de spalat vase, astfel incat sa puteti spala o cantitate mai mare de vase, cea pe care o detine aceasta masina fiind de 14 seturi.

ZoneWash esteo tehnologie moderna,care va actiona in profunzime in vederea spalarii vaselor, in zona aleasa. De asemenea, acest model are dispune si de conexiune la apa calda. Aqua stop este o alta functie importanta de care beneficiaza acest model. In plus, de mare utilitate este si indicatorul de sare. Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX cateva accesorii de mentionat, precum: cos de tacamuri, cos superior reglabil Lift-Up, tava pentru tacamuri.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

De asemenea, mai are si un cos inferior cu insertii rabatabile, dar si un cos glisant pentru tacamuri. In ceea ce priveste consumul de apa al acesteia, trebuie spus ca este de 9 l/ciclu. Zgomotul produs de aceasta masina de spalat vase are un nivel maxim de 41 d. Despre pretul Masinii de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX trebuie spus ca este usor piperat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply