AEG FFB63400PM

Petrecerea timpului in bucatarie este data de nevoia de a gati dar si de ce elemente veti putea utiliza pentru a face activitatea culinara mai usoara si asta fie ca este vorba despre gatitul efectiv, de pregatitul ingredientelor sau de partea de intretinere a bucatariei.(ACUM la reducere)

AEG FFB63400PM

Despre AEG FFB63400PM

Cu siguranta cei care poate stau destul de mult timp in bucatarie sa gateasca nu mai vor sa petreaca foarte mult timp pentru a spala toate vasele pe care le-au folosit iar AEG FFB63400PM le poate ajuta sa scape de acest inconvenient.

AEG FFB63400PM
AEG FFB63400PM

Masina de spalat vase AEG FFB63400PM, 9 seturi, 7 programe, Clasa A+++, Motor inverter, Touch control, AirDry, 45 cm, Inox

Tot despre ceea ce poate oferii AEG FFB63400PM putem discuta si daca este sa analizam exteriorul acestui model pentru ca este vorba despre o masina de spalat vase moderna si eleganta iar aceste caracteristici sunt sustinute de nuanta argintie si de prezenta inoxului.

Despre AEG FFB63400PM

Un plus pentru voi si bucatarie

Citeste si despre Hansa AMG17M70VH

Daca alegeti sa treceti dincolo de pretul de achizitie in analiza acestui model AEG FFB63400PM puteti sa vedeti ceea ce poate sa faca pentru voi si pentru bucataria voastra. Primul lucru se leaga de faptul ca veti avea posibilitatea de a spala pana la 9 seturi de vase iar asta o poate face fiabila atat pentru bucataria de acasa cat si pentru bucataria unui local.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Tot ca si element ce vine sa justifice sau sa ajute la depasirea pretului de achizitie veti avea si partea de consum sau de resurse consumata si putem incepe cu pozitionarea AEG FFB63400PM in clasa de eficienta energetica A++. Pentru partea de eficienta in privinta procesului efectiv de spalare veti avea o clasa de eficienta A isi tot una A si pentru partea de eficienta la uscare.

Aceste pozitionari insa sunt legate de partea de consum de energie mediu anual de 176 kWh, de consumul mediu anual de apa de 2775l sau de cel mediu pentru program de spalare de 9.9l. Consumul poate fi insa legat si de ce program veti selecta pentru functionare si asta pentru ca veti avea posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 7 oferite de AEG FFB63400PM.

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Alegerea programului potrivit se leaga si de partea de control de tip Touch Control dar si de afisajul digital si poate fi vorba despre alegerea unui program intensiv, un program Bio/ Eco dar veti avea si un program Auto. La fel de important pentru AEG FFB63400PM poate fi si siguranta pentru copii, programarea intarziata sau poate cele 4 nivele de temperatura iar cosul reglabil pe inaltime va ajuta sa spalati chiar si unele recipiente mai mari.

Cu toate aceste elemente nu trebuie decat sa ii mai alocati suficient spatiu pentru instalare si asta se leaga si de dimensiunea pe care o are si mai exact de faptul ca masoara 85 x 44.6 x 61.5 cm iar daca va ganditi la zgomot produs in timpul functionarii nivelul maxim este de 44dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu trebuie mult timp pentru a vedea cat de avantajos poate fi un un astfel de model de masina de spalat vase iar pe langa eficienta sa in spalare mai poate fi vorba despre economia unui timp pe care il puteti petrece in cu totul alt mod.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply