Candy CDPM 3T62PRDFX

Cam orice activitate casnica inseamna si un anumit consum de resurse si asta se intampla chiar si in ceea ce priveste partea de spalare a vaselor murdare pe care le-ati folosit la gatit sau poate la servitul mesei pentru voi, familie sau de ce nu prieteni. Pe langa partea de apa si detergent pe care il folositi la spalarea acestora ceea ce poate fi cea mai importanta resursa este partea de timp pe care il petreceti spaland insa Candy CDPM 3T62PRDFX va poate ajuta.(vezi disponibilitatea)

Candy CDPM 3T62PRDFX

Despre Candy CDPM 3T62PRDFX

Aducerea unei masini de spalat vase poate fi vazuta cu siguranta ca un mijloc de economisire in cadrul bucatariei voastre. Daca este vorba despre aducerea unui model Candy CDPM 3T62PRDFX atunci cu siguranta putem avea beneficii multiple.

Candy CDPM 3T62PRDFX
Candy CDPM 3T62PRDFX

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFX, 16 seturi, 32 programe, WiFi, NFC, Clasa A +++, Inox

Pentru a vedea cat de eficienta poate fi aceasta masina de spalat vase trebuie sa vedem dincolo de aspectul sau modern si elegant si sa vedem si partea de functionare.

Despre Candy CDPM 3T62PRDFX

Plusuri pentru Candy CDPM 3T62PRDFX

Citeste si despre Daewoo KOR-6S2BR

Pentru a alege o masina de spalat vase trebuie in primul rand sa aveti in vedere faptul ca va impune alocarea unui anumit loc pentru instalare si asta poate fi o probleme pentru cei care o locuintei mai reduse ca si dimensiune. Valoarea exacta privind dimensiunea tine insa de gabaritul pe care Candy CDPM 3T62PRDFX il are si care este unul de 85 cm in inaltime si de 60 cm in latime si adancime unde mai punem si partea de deschidere a usii.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Cei care se gandesc si la partea de transport sau de mutare dintr-un loc in altul cu siguranta vor vedea ca si important si partea de greutate de 39kg. Sunt si persoane care poate au in plan sa apeleze la functionarea nocturna a acestui model astfel incat dimineata vasele sa fie curate si uscare iar ca si nivel maxim de zgomot pe care il poate produce veti avea o valoare de 43dB.

Dupa ce ati vazut partea de dimensiune si partea de pozitionare vom avea si partea de utilizare pentru a spala pana la 16 seturi de vase iar asta face din Candy CDPM 3T62PRDFX optiunea ideala chiar si pentru un restaurant sau local. Toate aceste vase vor fi insa spalate prin intermediul unuia dintre cele 32 de programe si unde cu greu cred ca nu veti gasi unul potrivit.

Citeste si despre Beko HIAG64223SX

Cateva exemple din numeroasele programe disponibile sunt cele precum spalarea intensiva, Bio/ Eco, auto sau poate prespalarea insa exista si ceea ce inseamna spalarea personalizata prin alegerea treptei de temperatura.

Pentru a vedea totusi daca acest model este cel potrivit sau suficient de modern pentru voi mai avem si partea de functii speciale precum cea Smart Fi, U WASH sau tehnologii precum Wi-Fi si NFC ceea ce cu siguranta va garanteaza modernitatea acestui model.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nici ceea ce inseamna partea de consum de energie nu este una problematica pentru ca veti avea pozitionarea acestui model Candy CDPM 3T62PRDFX in clasa de eficienta energetica A+++ ceea ce inseamna cea mai buna clasa de consum iar ca si clase veti mai avea si clasa A de eficienta la uscare si spalare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply