Electrolux EKC54950OW

In fiecare locuinta este nevoie la un moment dat de alegerea unui mic upgrade iar cei care poate au pe lista lor de preferinte ceea ce inseamna gatitul atunci cu atat mai mult poate fi vorba despre aducerea unui nou aragaz precum Electrolux EKC54950OW.(vezi reducerile de AZI)

Electrolux EKC54950OW

Despre Electrolux EKC54950OW

Se poate intampla ca in momentul in care vreti sa pregatiti o masa mai speciala aceasta sa nu fie obtinuta tocmai pentru ca aragazul pe care il folositi este unul vechi si depasit iar asta face ca Electrolux EKC54950OW sa fie si mai de dorit.

Electrolux EKC54950OW
Electrolux EKC54950OW

Aragaz Electrolux EKC54950OW, Electric, Plita vitroceramica cu 4 zone de gatit, Cuptor electric, Grill, Timer cu display electronic, 50 cm, Alb

Chiar daca poate fi un simplu aragaz Electrolux EKC54950OW poate sa aduca multe beneficii in avantajul vostru sau multe elemente care sa va ajute sa gatiti orice doriti.

Despre Electrolux EKC54950OW

Nu prea clasicul Electrolux EKC54950OW

Citeste si despre Samsung NA64H3000AK/EO

Ceea ce inseamna denumirea de aragaz in privinta acestui model este structura si asta pentru ca plita si cuptorul fac parte din acelasi corp. Daca ne referim la imaginea aragazurilor clasice sau a celor cu care poate erati obisnuiti atunci cu siguranta Electrolux EKC54950OW nu prea poate fi considerat in acest fel intrucat este un model cu o functionare electrica.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Partea de functionare electrica a acestui model mai poate sa insemne un avantaj si in ceea ce priveste partea de instalare si asta pentru ca nu va fi nevoie de luarea in calcul a pozitiei conductei de gaz. Cei care poate foloseau insa un model cu functionare pe gaz si pe langa acesta si o butelie atunci cu siguranta un model complet electric precum acesta este si mai de dorit.

Trecand iar la partea de asezare in cadrul bucatariei voastre atunci cu siguranta vom avea de vazut si ceea ce inseamna partea de caracteristici constructive ale acestui model. Veti avea nevoie ca locul in care doriti sa il asezati sa aiba o inaltime de 85.8 cm, o latime de minim 50 cm iar pentru adancime cel putin 60 cm intrucat la aceasta se adauga si partea de deschidere a usii.

Citeste si despre Electrolux ESF5512LOW

Fiecare componenta in parte este insa importanta pentru a gati orice si veti avea partea de plita cu 4 zone de gatit pe care sa le folositi si este vorba despre doua arzatoare mari si despre doua zone de gatit normale. Pentru acestea veti avea si ceea ce inseamna puterea pe care o pot asigura cele doua arzatoare si pentru zonele normale veti avea o putere de pana la 1200 W iar pentru cele mari una de 1700W respectiv una de 1800W.

Partea de cuptor ce poate fi utilizat fara probleme inseamna pe langa functionare electrica si partea de functii disponibile. Veti avea pe langa un grill, o functie de incalzire inferioara si una superioara si posibilitatea de a opta pentru o gatire cu aburi dar si setarea timpului dorit prin intermediul unui timer sau supravegherea a ceea ce se coace prin intermediul functiei de iluminare interioara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Poate fi important pentru voi si ceea ce inseamna o utilizare eficienta a unui aragaz Electrolux EKC54950OW si poate fi vorba despre pozitionarea in clasa de eficienta energetica A si asta si datorita indicatorului de caldura reziduala pentru fiecare zona de gatit in parte.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply