Hansa FCCB54000

Cei care trebuie sa petreaca un anumit timp in bucatarie stiu cat de important poate fi orice element si asta fie ca este vorba despre a gati mai usor si mai mult in acleasi timp sau de a gati mai eficient si mai repede. Un element ce poate participa la aceasta activitate este si aragazul Hansa FCCB54000 insa alegerea sa poate fi datorita unor elemente sau caracteristici multiple.(oferta de AZI aici)

Hansa FCCB54000

Despre Hansa FCCB54000

Pentru unii un astfel de aragaz Hansa FCCB54000 poate fi exact ce trebuie pentru a trece la un gatit mai modern dar in acelasi timp intr-un aspect clasic sau usor retro al bucatariei. Exista situatii in care elegerea unor incorporabile poate sa insemne si alegerea unui nou mobilier insa pentru acest aragaz putem sa vorbim despre utilizarea fara investitii sau schimbari majore.

Hansa FCCB54000
Aragaz electric Hansa FCCB54000, 4 Zone de gatit, Cuptor electric, Grill, Clasa A, Maro

Fiind un aragaz relativ clasic ca si aspect si ca design nu inseamna ca Hansa FCCB54000 este clasic si ca functionare insa asta se vede la o privire mai atenta a sa.

Despre Hansa FCCB54000

Cu Hansa FCCB54000 de la clasic la modern

Citeste si despre Hansa FCMW530009

Trecerea spre produse moderne inseamna si incercarea de a avea incredere in produsul pe care il utilizati iar in cazul Hansa FCCB54000 aceasta incredere poate fi data de faptul ca este un model realizat intr-un mod foarte reusit, cu finisaje reusite si materiale de calitate. Reluand insa partea de gatit ceea ce inseamna modern pentru acest aragaz este faptul ca vorbim despre o functionare complet electrica.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Partea de plita inseamna prezenta uneia vitroceramice si care va poate ajuta sa gatit mult mai bine prin faptul ca suprafata vasului de gatit va fi incalzita uniform. Alagerea insa a modului sau vitezei de gatit inseamna si optarea pentru una dintre cele 4 zone de gatit de care dispune si veti avea doua zone normale si doua zone mici.

Putem sa discutam si despre posibilitatea de alegere a unei zone de gatit functie de puterea pe care acestea o au si veti avea pentru zonele mici o putere de pana la 1.2 kW iar pentru zonele de gatit normale veti avea o putere de pana la 1.8 kW. Pentru situatia de intretinere de dupa gatit nu veti avea probleme datorita materialului din care este realizata si care permite stergerea foarte usoara.

Citeste si despre Beko FSGT62110DXO

In partea de cuptor a acestui aragaz ceea ce veti avea si ceea ce veti putea utiliza este capacitatea de 69l pe care o are dar si unele functii speciale. Veti putea sa gatiti cu ajutorul unei functii de incalzire inferioara sau superioara dar si cu ajutorul unui grill pentru a obtine rumenitul perfect.

Pentru supravegherea a ceea ce se afla in interior veti avea o functie de iluminare interioara iar ca si element de siguranta partea de usa este cu doua straturi de geam. Imediata utilizare tine si de partea de functii de partea de tava adanca Procook cu care este prevazut aragazul dar si de partea de pozitionare prin prisma dimensiunii de 85 x 50 x 60 cm.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Oricare elegere trebuie insotita de o mica analiza insa pentru Hansa FCCB54000 aceasta analiza inseamna si evidentierea eficientei sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply