Hansa FCMW59009

Multitudinea de posibilitati in ceea ce priveste amenajarea bucatariei este un plus pentru toti cei care se afla la acest nivel sau la aceasta etapa insa nu strica sa cunoasca foarte bine ceea ce ofera fiecare electrocasnic pe care il au pe lista de preferinte.(ACUM la reducere)

Hansa FCMW59009

Despre Hansa FCMW59009

Pentru partea de gatit sau din gama de gatit se poate opta pentru unele modele mai moderne si incorporabile sau se poate merge pe directia usor clasica a unui aragaz. Din aceasta categorie face parte si Hansa FCMW59009 insa poate fi vorba despre mai multe motive pentru care poate fi ales si nu doar datorita structurii clasice.

Hansa FCMW59009
Hansa FCMW59009

Aragaz mixt Hansa FCMW59009, 4 arzatoare, Cuptor electric, Grill, Clasa A, Alb

Hansa FCMW59009 poate fi prezent in bucataria voastra si daca bugetul pe care il aveti este unul mai redus iar pretul de achizitie pe care il are este un plus pentru alegerea sa.

Despre Hansa FCMW59009

Clasic dar sigur

Citeste si despre Samsung GE83X

Cred ca ceea ce inseamna un aragaz nu mai trebuie lamurit dar se poate analiza insa ceea ce ofera un astfel de model de aragaz Hansa FCMW59009 spre deosebire sau prin comparatie cu alte modele. Putem sa incepem cu asezarea sa in cadrul bucatariei voastre si asta pentru a vedea locul pe care il necesita dar si daca locul de care dispuneti este unul potrivit pentru asezarea sa.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Veti avea pentru orientarea asezarii Hansa FCMW59009 partea de dimensiune pe care o are si asta pentru ca masoara 85 cm in inaltime, 50 cm pentru latime si 60 cm pentru adancime iar ca sa il puneti unde doriti veti avea greutatea de 41kg. Tot la partea de asezare veti mai avea de luat in calcul si pozitia conductei de gaz din locuinta sau bucatarie dar asta se poate rezolva destul de usor prin faptul ca exista furtun flexibil pentru conectare.

Tot pentru partea de functionare a Hansa FCMW59009 veti avea de realizat si o conexiune la o priza dar asta este cu siguranta mult mai usor prin intermediul unui prelungitor. Daca luam fiecare component in parte veti avea plita acestui aragaz cu 4 zone arzatoare, cu o functionare pe gaz dar care vine si cu o aprindere electrica si asta elimina orice bricheta sau chibrituri.

Citeste si despre Bosch SPS66TI01E

Necesitatea legarii la o sursa de curent nu se refera doar la partea de aprindere a plitei ci si la partea de functionare a cuptorului acestui model Hansa FCMW59009. Un cuptor electric este mai bun cu siguranta pentru ca va ofera posibilitatea unei gatiri mult mai usoare prin intermediul unor functii precum grill-ul, functia de convective aer fierbinte dar si setarea unei incalziri inferioare sau superioare.

Nu trebuie sa ignorati nici restul de caracteristici pe care acest model le va aduce in locuinta voastra si asta pentru ca veti mai avea si o functie de iluminare interioara, veti mai avea capacul metalic dar si tavile precum cea adanca Procook sau cea plata. De precizat mai pot fi precizate si cele 10 moduri de gatire, emailul cu o curatare usoara, sistemul OptiGas sau usa cu doua straturi de geam.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Chiar daca este vorba despre un model sau produs cu un aspect usor clasic asta nu inseamna ca nu veti putea sa va bucurati totusi de unele functii moderne in ceea ce priveste gatitul iar acest model asta ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply