Hansa ZWM 606IH

Investitia intr-o masina de spalat vase reprezinta o idee excelenta, mai ales in cazul familiilor din care fac parte mai multi membri. Munca fizica va fi usurata considerabil si in acelasi timp rezultatele vor fi peste masura asteptarilor. Dintre toate modelele de pe piata, masina de spalat vase Hansa ZWM 606IH se afla in topul preferintelor clientilor.(Doar acum la reducere)

Hansa ZWM 606IH

Despre Hansa ZWM 606IH

Acest dispozitiv se afla in multe dintre locuintele oamenilor, intocmai pentru ca are foarte multe de oferit. Aceasta nu doar ca spala eficient vasele, ci le si usuca, iar toate aceste sarcini sunt duse cupbrio la bun sfarsit intr-un timp scurt si cu un consum redus.

Hansa ZWM 606IH
Hansa ZWM 606IH

Masina de spalat vase Hansa ZWM 606IH, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 60 cm, Inox

Masina de spalat vase Hansa ZWM 606IH reprezinta alegerea perfecta pentru cei care isi doresc ssa investeasca intr-un electrocasnic modern, dotat cu cele mai noi functii si tehnologii de pe piata.

Despre Hansa ZWM 606IH

Caracteristicile masinii de spalat vase Hansa ZWM 606IH

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Designul sau este unul extrem de atractiv, fapt pentru care cucereste din punctul de vedere al aspectului, pe oricine, chiar si pe cei mai pretentiosi. Acest model este recomandat insa in a fi montat in bucatariile de dimensiuni fie medii, fie mari, intocmai pentru a nu incomoda. Mai precis, acesta prezinta dimensiunile 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A), asa ca se poate integra perfect sub blatul mobilei, astfel economisand spatiu.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Tehnologiile de ultima generatie prin care ne impresioneaza placut acest model sunt: Uscare cu aer cald, Aqua Stop, Picioare ajustabile, Normal, Pahare si Express. Aceasta tehnologie de uscare au aer fierbinte este intalnita destul de rar la masinile de spalat vase de pe piata si totusi este la mare cautare. Prin aceasta tehnologie, aburii vor disparea, iar vasele vor fi perfect curate, lucuoase si uscate, fara sa prezinte nicio urma de pata sau de apa.

La fel de cautata este si functia Hald Load care permite spalarea unei cantitati mai mici de vase, cu aceeasi eficienta, insa cu un consum mult mai redus. Astfel, nu va trebui sa astepti sa se adune mai multe farfurii sau tacamuri pentru a umple masina de spalat. De asemenea, la finalul ciclului, va porni un semnal sonor.

Citeste si despre Tefal Double Force DO824H38

Masina de spalat vase Hansa ZWM 606IH are o capacitate de 12 seturi, prezinta o clasa de eficienta la spalare A, o clasa de eficienta energetica A+ si o clasa de eficienta de uscare A. Astfel, este un electrocasnic modern, de calitate, care garanteaza rezultate pe masura asteptarilor si durabilitate.

Alte functii importante pe care acest model le prezinta sunt cea de protectie in caz de inundatie, program intensiv si program eco / bio. Masina de spalat vase Hansa ZWM 606IH nu doar ca isi face foarte eficient treaba, insa are si un consum destul de mic. Mai precis, consumul anual de apa e de 3360 l, consumul de apa este de 12 l / ciclu, consumul de energie e de 1.02 kW / ciclu de spalare, iar consumul anual de energie e de 290 kW.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Fara nicio urma de indoiala, pentru un pret accesibil, ai ocazia acum sa iti asiguri un ajutor de nadejde in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply