Zanussi ZCG512G1XA

Un aragaz este nelipsit din bucatarie. Iar acest lucru se petrece deoarece el este cel care se ocupa de fierberea, coacerea, incalzirea sau prajirea alimentelor ce dau savoare mancarurilor. In plus, prin prezenta sa in locuinta, aragazul sustine un stil de viata sanatos, bazat pe diete ce includ mancare gatit. Iar daca intentionati sa schimbati aragazul din bucatarie, va recomand noi un model bun: Zanussi ZCG512G1XA. (oferta de AZI aici)

Zanussi ZCG512G1XA

Despre Zanussi ZCG512G1XA

Aragazul Zanussi ZCG512G1XA nu va permite sa faceti compromisuri, atunci cand vine vorba de spatiu. Astfel, el nu este deloc mare, insa reuseste sa ofere performantele unui aragaz de dimensiuni mai mari. Mai precis, vorbim in cazul acestui model de 85.5 x 50 x 60 cm. Culoarea este cea a inoxului, ceea ce face ca modelul sa fie usor de asortat.

Zanussi ZCG512G1XA
Aragaz Zanussi ZCG512G1XA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox

Modelul prezentat are o alimentare pe baza de gaz si este proiectat sa-si faca treaba bine, rapid si eficient. Folosirea sa se realizeaza usor. Insa, in cazul copiilor, recomandam ca aceasta sa se faca doar in prezenta unor adulti responsabili.

Despre Zanussi ZCG512G1XA

Aragaz Zanussi ZCG512G1XA – de ce Zanussi

Citeste si despre Sharp R220W

Pentru ca este vorba de o firma cu traditie indelungata in domeniul electrocasnicelor, dand dovada de produse cu calitate superioara. Iar modelul de aragaz Zanussi ZCG512G1XA nu este deloc o exceptie. Vorbim de un cuptor si o plita cu aprindere electrica, dar si de dotari bune precum un rotisor si un grill.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Aprinderea electrica are rolul de a scuti utilizatorul de efort, fiind necesara doar apasarea unui buton special pentru ca flacara sa inconjoare cele 4 arzatoare. Si apropo de arzatoare, acestea se dovedesc rapide si reusesc sa prepare perfect alimentele. Gratie distribuirii uniforme a flacarilor, alimentele sunt fierte, coapte sau prajite perfect.

Dintre toate dotarile pe care le detine acest aragaz, nu o putem uita pe cea care se refera la o curatare usoara. Gratie unei suprafete bine definite, acesta reuseste sa fie igienizat imediat, folosind putin detegent si un burete special. Sfatul nostru este ca dupa fiecare utilizare a buretelui, sa aveti grija sa-l clatiti corespunzator, pentru ca acesta sa nu pastreze bacteriile si microbii.

Citeste si despre Indesit KN3G21S-X

Partea putin mai dificila de curatat este cuptorul. Daca acesta ar fi inclus autocuratare catalitica, lucrurile ar fi fost mult mai simple pentru utilizatori. Insa, din pacate aceasta lipseste. Asa ca rolul vostru este sa nu lasati petele de grasime prea mult timp pentru ca apoi vor fi si mai dificil de indepartat de pe suprafete. Totodata, fiti atenti la mancarea arsa. De regula, printr-o setare corespunzatoare a treptelor cuptorului, alimentele nu se ard, ci sunt preparate perfect, chiar si in interior. Sunt deja celebre povestile cu paine sau pizza ramase necoapte in interior. Insa, nu este cazul acestui cuptor.

Usa cuptorului este cel mai usor de curatat, el incluzand si un orificiu special pentru evacuarea aburului acumulat. Dincolo de asta, in cazul in care

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Trebuie sa recunoastem ca alimentarea pe baza de gaz a modelului Zanussi ZCG512G1XA este un mare plus deoarece ea este destul de economic. Astfel, nici pretul aragazului nu este mare, ci este adaptat nevoilor produsului prezentat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply