Zanussi ZOC25601XU + Zanussi ZGH62414XA

Din nicio locuinta nu poate lipsi cuptorul. Acesta este util si va ajuta sa va bucurati de preparate cat se poate de delicioase, dar si sanatoase. Pachet: Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU + Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA este ceea ce aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra. (vezi reducerile de AZI)

Zanussi ZOC25601XU + Zanussi ZGH62414XA

Despre Zanussi ZOC25601XU + Zanussi ZGH62414XA

Despre culoarea pe care o are acest aparat trebuie spus ca este argintiul, aceasta culoare fiind una care va fi usor de asortat cu bucataria dumneavoastra. In plus, despre curatarea acestuia trebuie spus ca este catalitica, acesta fiind un avantaj cat se poate de important pentru locuinta dumneavoastra.

Zanussi ZOC25601XU + Zanussi ZGH62414XA
Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU, Electric, Autocuratare catalitica, 57 l, Grill, Timer, Clasa A, Inox

Ca inaltime, acesta are 58.9 cm. Latimea masoara 59.4 cm, iar adancimea este de 56 cm. Ca dimensiuni pentru spatiul de incastrare, acest model are 56 x 60 x 55 cm, respectiv 56 x 58 x 55 cm. Ca greutate, acesta cantareste 26.5 Kg.

Despre Zanussi ZOC25601XU + Zanussi ZGH62414XA

Pachet: Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU + Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA – detalii tehnice de stiut

Citeste si despre Star-Light FCF60RETRO

Pachet: Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU + Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA functioneaza pe baza de electricitate, precum majoritatea aparatelor electrocasnice. Design-ul sau este clasic, iar acest lucru inseamna ca bucataria dumnevoastra va avea un design placut. Materialul din care este realizat este inoxul, ceea ce inseamna ca veti avea un aparat rezisnte fara sa aveti probleme cu acesta. Deschiderea usii este verticala, iar accesoriile incluse sunt tava emailata, precum si

Vezi ce spun cei care au cumparat acest cuptor

Cat priveste clasa energetica a exemplarului trebuie spus ca este A+. Aceasta va contribui la un consum redus de curent electric, ceea ce inseamna ca nu veti mai da multi bani pe facturile la curentul electric. Caracteristicile importante pe care nu aveti cum sa nu le aveti in vedere ale acestui model sunt grill-ul, coacere, convectie, dezghetare, da si functia pentru pizza.

Oricand aveti pofta de o pizza delicioasa va veti putea baza pe acest cuptor pentru a va bucura de rezultate delicioase. Modul de incalzire al acestui cuptor este sus- jos. Astfel ca, veti putea face si prajituri sau alte gustari delicioase ce necesita o incalzire diversa.

Citeste si despre Beko KMD3102W

Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU are functie de oprire automata, ceea ce inseamna ca acesta se va opri imediat dupa ce mancarurile au fost preparate. De asemenea, dintre functiile acestuia fac parte si cea de iluminare, timerul, dar sis semnal acustic si cea de ventilare. Numarul programelor este de 9. Cablul de care dispune aparatul are o lungime de 1.1 m.Acest aparat are un strat anti-amprente, care va scapa de murdarie intrucat suprafata este creata special pentru a tine murdaria la distanta.

O alta functie pe care o regasim la acest cuptor este functia cronometru. Aceasta va va ajuta sa serviti cina la momentul potrivit intrucat va va anunta ca preparatul este gata. Acest cuptor reprezinta o modalitate rapida si eficienta pentru prepararea alimentelor. Asta pentru ca acesta dispune de un gratar unde pot fi preparate alimentele intr-un mod cat mai sanatos si rapid.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pachet: Cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU + Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA este un aparat care nu are cum sa lipseasca din locuinta dumneavoastra. Acesta are multe beneficii si va ajuta sa va bucurati de rezultate delicioase. Iar pretul sau este unul cat se poate de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply