Arctic AROIM25603X

Daca in aceasta perioada ti-ai propus sa iei gatitul mai in serios, avem o sugestie care te-ar putea ajuta sa faci din aceasta activitate necesar una cat mai placuta: Arctic AROIM25603X, un cuptor incorporabil care pe noi ne-a surprins placut. Si iata si de ce. (vezi disponibilitatea)

Arctic AROIM25603X

Despre Arctic AROIM25603X

Aspect. Din punct de vedere al designului, acest model arata interesant. Este un cuptor bun, care se integreaza usor in bucatarie si care vine cu optiuni pentru gatitul unei diversitati de preparate culinare: prajituri delicioase, fripturi apetisante, aperitive calde si mancaruri care incanta toate simturile. In plus, faptul ca el este incorporabil reprezinta un atu deoarece se poate strecura usor in bucatarie printre celelalte piese de mobilier.

Arctic AROIM25603X
Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X, Electric, 71 l, 12 functii, Clasa A, Negru

Preparate.Dincolo de asta, daca iti doresti sa obtii aceasta crusta perfecta a preparatelor tale sau daca iti doresti ca totul sa ii cucereasca vizual pe cei care le servesc, cu siguranta modelul de cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X este exact ce ai tu nevoie.

Despre Arctic AROIM25603X

Cuptor incorporabil Arctic AROIM25603X – cuptorul perfect pentru bucataria ta

Citeste si despre Whirlpool WKIO 3T123 6P

Din punct de vedere al dotarilor, putem spune ca in cazul acestui model, curentii de aer sunt bine directionati, astfel incat sa nu arda mancarurile, dar in acelasi timp sa nu le lase nici necoapte. Modelul prezentat vine cu 12 functii de gatire, fiind ideal pentru cei care aleg intotdeauna diversitatea in bucatarie si nu se dau in laturi de la provocarile culinare.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest cuptor

Dintre toate dotarile, un mare plus este si timerul. Acesta ajuta utilizatorul sa tina evidenta exacta pentru prepararea mancarurilor, astfel incta ele sa nu se arda. Practic, el va stii exact cand sa le scoata din cuptor pentru a fi tocmai bune de savurat.

Volumul interior al acestui cuptor este 71 de litri, fiind genul de produs cu o capacitate suficient de generoasa chiar si pentru vasele de dimensiuni mari. Ba mai mult, cuptorul premite prepararea simultana a mai multor retete.

Citeste si despre Samsung MG23F301TAS

Pentru modelul Arctic AROIM25603X, clasa de eficienta energetica este A, ceea ce inseamna un cosum moderat. Nu este un consum foarte mare, dar nici mic. Moderat este tocmai termenul potrivit. Exista cuptoare care stau mai bine la acest capitol, dar si modele care fac parte dintr-o clasa energetica inferioara si care consuma mult mai mult. Pe cand acest model nu pune probleme atunci cand vine vorba despre factura.

Deloc de neglijat in cazula cestui model Arctic AROIM25603X este si faptul ca el vine cu functie de curatare catalitica. Se numeste Self Clean pentru ca acest cuptor tocmai asta face. Se curata singur. El are un panou absorbant care topeste grasimile si vine cu vapori de aer fierbinte pentru a curata rezidurile depuse in interior. In felul acesta, utilizatorul poate sta linistit ca mancarea va fi pastrata intr-o maniera igienica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pretul acestui cuptor este potrivit, avand in vedere faptul ca vorbim de un model rezistent si de o investitie pentru mancaruri gustoase, preparate in casa. Totodata, gratie functiilor multiple, acest cuptor ofera o deosebita libertare utilizatorilor sai. Ei pot alege cum sa-si prepare mancarurile, fiecare functie fiind intuitiv explicata de catre insusi cuptorul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply