Beko BIM25300XM

Un cuptor modern care sa va ajute in bucatarie este usor de gasit. O recomandare din acest punct de vedere o putem face chiar noi, aceasta fiind cuptorul incorporabil Beko BIM25300XM.(cea mai buna oferta AICI)

Beko BIM25300XM

Despre Beko BIM25300XM

Marimea acestui produs este destul de buna, avand dimensiuni (l x L x A) de 59.5 x 59.4 x 56.7 cm. Mai putem preciza si faptul ca acest cuptor este realizat din sticla neagra si inox, iar culoarea este tot negrul. Aceasta culoare va transmite eleganta si se va asorta de minune cu locuinta dumneavoatra.

Beko BIM25300XM
Beko BIM25300XM

Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, Electric, Multifunctional, Autocuratare catalitica, 71 l, 8 functii, Clasa A, Sticla neagra + Inox

Acest model de cuptor din gama Beko are o alimentare de tip electric ceea ce inseamna ca alimentele dumneavoastra se vor coace cat mai bine. Capacitatea sa este de 71 l, aceasta fiind o capacitate destul de buna pentru a prepara cantitati considerabile de mancare, nu doar pentru familie, ci chiar si atunci cand mai invitati prieteni pe la dumneavoastra.

Despre Beko BIM25300XM

Cuptor incorporabil Beko BIM25300XM – ce calitati are acesta

Citeste si despre Bosch PUE611FB1E

Clasa de eficienta energetica a acestui model se incadreaza in categoria A, ceea ce inseamna ca nu va consuma mult curent electric. Controlul pe care il veti realiza este unul de tip mecanic. Afisajul acestuia este de tip LCD, fiind un afisaj modern. Pe langa acest aspect, mai trebuie spus si faptul ca acesta contine si un timer.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest cuptor

Grill-ul de care beneficiaza acesta este de luat in calcul intrucat va va ajuta sa va pregatiti alimentele intr-un mod ceva mai sanatos si care sa arate si bine. Mai mult, trebuie specificat si faptul ca are in dotarea sa 8 functii, acestea fiind cele care te vor ajuta destul de mult in bucatarie. Demn de luat in calcul este si ventilatorul pe care il are acesta. Astfel, interiorul sau va fi suficient de incalzit intrucat ventilatorul va distribui aerul cald in tot interiorul.

Autocuratarea catalitica a acestui cuptor incorporabil Beko BIM25300XM este importanta intrucat va va ajuta sa il curatati mai usor, ceea ce va va bucura destul de mult. Despre acest cuptor mai trebuie precizat faptul ca are si iluminare interioara, astfel ca veti avea o vizibilitate mai buna atunci cand veti prepara mancarea.

Citeste si despre Electrolux ESF8635ROX

Blocare acces copii este o functie indispensabila, care ii va feri pe cei mici de accidente, in cazul in care se vor apropia prea mult de cuptor. Convectia cu aer fierbionte si functia pentru decongelare fac si ele parte dinntre functiile acestui model. Mai trebuie precizat si faptul ca are si un grill cu cu convectie aer. Importanta este si incazirea inferioara pe care o include acesta. Alte functii ale cuptorului incorporabil Beko BIM25300XM sunt si: ventilator gatire, Gatire 3D, Incalzire ventilata, Low Grill, Cuptor 71, 8 Functii, Autocuratare catalitica & Plita 4 zone inductie, Touch.

Acest model are 2 tavi: o tava pentru copt si o tava tava adanca. Alte accesorii ale sale sunt; raftul din sarma si cele 5 rafturi laterale. Consumul de energie pe care il are acest exemplar este de 0.88 kW/h. Usa interioara din sticla are acoperire de tip nanocoating. Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare, absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici.CLEANZONE™ este functia care va va scuti de munca in plus, avand in vedere ca usa este acoperita cu un strat special.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, cuptor incorporabil Beko BIM25300XM este un aparat electrocasnic cu multe functii bune si un pret accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply