Gorenje SB800B

Cine ar fi zis ca un produs atat de modern si de o calitate de neegalat poate fi achizitionat la un pret atat de accesibil, recomandat pentru toate buzunarele? Cu toate ca sunt foarte multe modele de roboti de bucatarie pe piata, cel Gorenje SB800B (vezi cel mai mic pret doar AICI) se pare ca este cel mai frecvent achizitionat de utilizatori si se declara pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate.

Gorenje SB800B

Despre Gorenje SB800B

Robotul de bucatarie este acel produs electrocasnic ce in mod cert nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie complet utilata. Acest dispozitiv este de mare folos pentru oricine, indiferent daca gateste mai des sau mai rar. Robotul de bucatarie Gorenje SB800B reprezinta un adevarat sprijin pentru oricine gateste. Fiind si usor de utilizat, este frecvent achizitionat de persoane de toate varstele.

Gorenje SB800B
Robot de bucatarie Gorenje SB800B, 680 W, Bol 1.5 l, 2 + pulse, Negru

Robotul de bucatarie Gorenje SB800B este indragit de utilizatori nu doar pentru accesibilitatea pretului la care poate fi achizitionat, ori a designului sau atractiv, ci si a functiilor si caracteristicilor moderne pe care le prezinta. Cu toate ca nu are cea mai mare putere, aceasta este suficienta, astfel incat sa duca la bun sfarsit cele mai important emisiuni dintr-o bucatarie in ceea ce priveste activitatea de gatit. Mai precis, acest model de robot de bucatarie are o putere de 680 W si totodata ne impresioneaza placut cu prezenta a 2 treptte de viteza, plus Puls.

Gorenje SB800B

Caracteristicile si specificatiile robotului de bucatarie Gorenje SB800B

Dar fiind faptul ca acest model este dotat si cu un bol cu o capacitate de 1.5 l, se poate prepara o cantitate destul de insemnata de compozitie de orice fel, intr-un timp extrem de scurt si fara a se depune totodata efort fizic.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

Robotul de bucatarie Gorenje SB800B, odata achizitionat, vine la pachet cu o serie de accesorii extrem de practice ce ii va fi de mare folos utilizatorului. Mai exact, printre acestea se numara: acc framantat, chopper, disc pentru feliere si storcator de citrice.

Robot de bucatarie Gorenje SB800B: super calitate la super pret

Prezenta acestui storcator de fructe reprezinta un urias avantaj, intocmai pentru ca majoritatea oamenilor s epare ca au ales sa se indrepte cat mai mult spre un stil de viata sanatos si se reorienteaza mai mutl acum spre sucurile naturale realizate acasa. Astfel, acest robot de bucatarie se poate spune ca sustine un stil de viata sanatos, intocmai pentru ca oricand este dispus sa prepare sucuri delicioase.

Cu toate ca este atat de eficient si de practic si totodata se poate achizitiona la un pret accesibil tuturor, are si un design atractiv, ceea ce e foarte important, intr-adevar. Aspectul sau placut ii permite sa se incadreze ca un cameleon in orice bucatarie, incadrandu-se perfect in decor. Ca si caracteristici tehnice ale acestuia, important de precizat sunt dimensiunile acestuia de 220 x 255 x 410 mm (W x D x H), greutatea de 3.9 kg, insa si lungimea cablului are e de 1 m.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Atunci cand se doreste a se investi intr-un sprijin de nadejde in bucatarie pentru o lunga perioada de timp, intocmai pentru a nu te lasa la greu, o alegere de baza este chiar acets robot de bucatarie Gorenje SB800B ce beneficiaza totodata si de un excelent raport calitate – pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply