Gorenje Simplicity GV6SY2B

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicty GV6SY2B este accesoriul subtil pe care atat dumneavoastra, cat si bucataria dumneavoastra il meritati. Fiind disponibila in culorile alb si negru si avand mici dimensiuni, masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2B va completa intr-un mod elegant spatiul bucatariei.(Doar acum la reducere)

Gorenje Simplicity GV6SY2B

Despre Gorenje Simplicity GV6SY2B

Avand in vedere faptul ca masina de spalat vase Gorenje Simplicity GV6SY2B face parte din noua generasie a masinilor de spalat vase, si aceasta se remarca prin reducerea consumului de apa cu pana la 41%, ajutandu-va nu doar sa economisiti cativa bani, dar si sa contribuiti la protejarea mediului inconjurator.

Gorenje Simplicity GV6SY2B
Gorenje Simplicity GV6SY2B

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2B, 12 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, Negru

Utilizand aceasta masina veti reduce consumul de apa cu pana la patru ori mai putin fata de spalarea vaselor la mana, cantitatea de apa necesara unui ciclu de spalarea fiind estimate la 10 l.De asemenea, fiind o masina de spalat clasa A+, consumul de energie electrica este redus si el, estimandu-se la 291 kW pe an.

Despre Gorenje Simplicity GV6SY2B

Curata vasele oricand vrei

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Acesta este gadget-ul care nu doar ca va va ajuta sa economisiti indeajuns de multi bani, dar va va invatati sa deveniti mai constienti de efectele pe care consumul excesiv le are asupra mediului inconjurator.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Gratie programului Aqua Stop Total, care este un system de protective impotriva scurgerilor de apa, masina de spalat vase Gorenje Simplicty GV6SY2B este dotata cu un ghid care capteaza orice picatura de apa ce poate cadea din masina de spalat, directionand-o catre un sensor de umiditate. Acest sensor informeaza procesorul masinii de spalat care opreste alimentarea cu apa, comandand o electrivalva suplimentara aflata pe furtunul de alimentare cu apa. Asadar, nu este nevoie sa va ingrijorati ca ati putea avea parte de o inundatie surpriza in bucataria dumneavoastra.

Inceputul ciclului de spalare poate fi amanat de la 3 pana la 9 ore, astfel incat va puteti lasa vasele in masina de spalat, alegeti programul dorit si momentul in care acesta sa inceapa curatarea.

Citeste si despre Bosch MUM9BX5S22

Chiar daca masina poate trece neobservata in bucataria dumneavoatsra, ea ofera suficient spatiu pentru a va depozita vasele murdare. Beneficiind de 12 seturi, aveti indeajuns de mult loc pentru a va spala toate farfuriile, oalele, tigaile sau paharele pe care le folositi pe parcursul unei zile, ambele cosuri (superior si inferior) fiind reglabile si usor de glisat in cazul in care aveti vase mai mari pe care doriti sa le spalati.

Masina de spalat vase incorporabila Gorenje Simplicity GV6SY2B este, de asemenea, foarte usor de intretinut, avand un system propriu de curatare, jeturi de apa spaland filtrul la fiecare ciclu, pastrand masina de spalat intr-o stare extraordinara pentru mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu doar din acest punct de vedere masina de spalat vase Gorenje Simplicity GV6SY2B va poate usura viata, ci si din punctual de vedere al programelor de care aceasta dispune. Exista chiar un program de ?spalare rapida? de 40 de minute, care este mai mult decat ideal atunci cand aveti nevoie de vase curate la timp pentru cina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply