Hansa FCCX58210

Popularitatea aragazurilor electrice a crescut tot mai mult in ultima vreme, din doua motive: rapiditate, functii bune, confort, dar si eleganta. Produsule cu alimentare electrica sunt imbracate in carcase simple, care cuceresc usor utilizatorul. Iar cand vine vorba de masinile de gatit sau aragazuri, acestea includ plite vitroceramice, usor de curatat si de folosit. Si pentru ca tot vorbim de modele populare, dintre acestea se remarca Hansa FCCX58210, un aragaz impresionant, dar si economic. Contrar asteptarilor, acesta nu consuma atat de mult cum s-ar crede, desi alimentarea sa este pe baza de energie electrica. (vezi disponibilitatea)

Hansa FCCX58210

Despre Hansa FCCX58210

Pentru obtinerea acestui produs s-a mizat pe combinatia de culori gri cu negru. Dimensiunile sale sunt potrivite, fiind de 85 x 50 x 60 cm. Asadar, el are loc in bucatarie, fara niciun fel de problema.

Hansa FCCX58210
Hansa FCCX58210

Aragaz Hansa FCCX58210, Electric, 4 Arzatoare vitroceramice, Cuptor electric, Inox

Si daca tot am inceput prezentarea acestui model Hansa, trebuie sa spunem ca partea cu arzatoarele este foarte simplu de curatat. Acestea fiind confectionate din vitroceramica, sustin aerul elegant oferit de nuantele de gri si negru. In plus, modelul este confectionat din materiale de buna calitate, ce nu includ metale grele sau daunatorul arsenic. Iar acest lucru este dovedit de faptul ca aragazul prezentat este patentat de SCHOTT.

Despre Hansa FCCX58210

Aragaz Hansa FCCX58210 – pentru preparate delicioase si cu stil

Citeste si despre Hansa FCGW51090

Aragazul poate fi programat, asa cum programati televizorul sau aerul conditionat sa se opreasca. In felul acesta, nu trebuie sa va faceti griji ca uitati de mancare. Programatorul Ts, aflat in dotarea dispozitivului face ca acesta sa monitorizeze singur timpul de programare, iar apoi sa se opreasca. Decideti voi, in functie de reteta preparata, cat trebuie sa stea alimentele in cupor. Iar ele se vor rumeni corspunzator.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

In plus, uitati de ideea potrivit careia alimentele raman crude in interior. Aceasta nu este decat o amintire neplacuta. Gratarele laterale sunt un alt mare plus pentru acest aragaz. Ele sunt confectionate din inox si determina o sustinere perfecta a tavilor. In plus, vestile bune continua. Gratarele sunt detasabile si pot fi asezate in masina de spalat vase. Acest lucru ajuta utilizatorul sa se

Sistemul catalitic este si el un mare plus, deoarece se ocupa de absorbtia grasimii, iar curatarea modelului se realizeaza mult mai rapid si mai usor. Iar gratarele din cuptor pot fi curatate inclusiv la masina de spalat vase. Interesant, nu? In plus, este practic, rapid si economic. Aveti timp sa va ocupati si de alte lucru, dar si sa savurati o mancare delicioasa.

Citeste si despre Beko HILG64220S

Rotisorul acestui model de cuptor este electric. El reprezinta un accesoriu bun, deosebit de important pt fripturi cu crusta aurie. Totodata, se poate opta pentru functia de super-rotisare sau pentru cea de incalzire. Totul depinde de ce are nevoie utilizatorul.

Convectia reprezinta un alt mare plus al unui asemenea model de cuptor. Ea functioneaza pe baza unui ventilator care faciliteaza distribuirea caldurii in jurul alimentelor. Practic, aerul rece este eliminat si ramane cel cald ce patrunde in interiorul alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Functia de decongelare ajuta si ea utilizatorul sa economiseasca timp. Atunci cand vine vorba de pret, acesta este avantajos, avand in vedere faptul ca vorbim de un model de aragaz electric.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply