Tefal Masterchef Gourmet QB505G38

Va aflati in cautarea unui robot de bucatarie care sa va preia o parte semnificativa din sarcinile? Atunci este clar ca aveti nevoie de un model inteligent, dotat cu accesorii superioare. Si iata la ce ne-am gandit noi: robotul de bucatatie Tefal Masterchef Gourmet QB505G38 (vezi cel mai mic pret), un produs excelent.

Tefal Masterchef Gourmet QB505G38

Despre Tefal Masterchef Gourmet QB505G38

Seara, cand ajungeti obositi acasa, dupa o zi incarcata la lucru sau chiar si in zilele voastre libere, in care sunteti ceva mai odihniti, gatitul se dovedeste o povara. Astfel ca, este mult mai simplu si mai tentant sa comandati ceva. Sau sa mergeti la un restaurant din apropiere.

Tefal Masterchef Gourmet QB505G38
Robot de bucatatie Tefal Masterchef Gourmet QB505G38, 900 W, bol 4.6 l, blender 1.5 l, 6 viteze, Rosu

Insa, acest lucru se dovedeste deopotriva mai scump si mai nesanatos. Ca sa nu mai vorbim ca exista riscul sa va ingrasati. Insa, cu ajutorul unui robot de bucatarie, asa cum este modelul Tefal Masterchef Gourmet QB505G38, mancarea este mult mai simplu si mai rapid de preparat. Acest dispozitiv vine cu o multime de accesorii care il ajuta sa-si faca treaba bine.

Robot de bucatarie Tefal QB505G38

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB505G38 – promite si face

Astfel, el include accesorii care ajuta la preparearea torturilor si a prajiturilor. Indiferent ca este vorba de deliciosul mousse de ciocolata, fursecuri sau altele asemenea, robotul contribuie semnificativ la prepararea cremelor si aluatului. El vine cu o tehnologie moderna, dar si cu o forma speciala care nu fac intamplatoare denumirea de MasterChef Gourmet. Puteti folosi robotul de bucatarie atunci cand vreti sa framantati aluatul fara efort sau cand vreti sa bateti oua. El ajuta la amestecarea rapida a ingredientelor si va ajuta sa deveniti patiseri iscuti.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

 

Puterea acestui model este de 900 de W, ceea ce putem numi o putere generoasa. Ba mai mult, el vine cu un bol generos pentru continut, acesta avand 4,6 L. Este poate unul dintre cele mai mari, astfel permitand prepararea unei cantitati mai geenroase, pentru intreaga familie sau pentru o cafenea/ restaurant, in cazul in care aveti sau intentionati sa deschideti o afacere.

Dincolo de acest lucru, el include masina de tocat carne, ceea ce face ca acest proces mult mai usor de realizat. Ca sa nu mai vorbim de igiena. Daca intetionati sa asezati robotul intr-o bucatarie de restaurant, nu veti intampina probleme din acest punct de vedere. Ba mai mult, el permite curatarea usoara a accesoriilor, prin simplul fapt ca permite asezarea sa in masina de spalat vase.

Credeati ca asta e tot? Ei bine, nu. In cazul robotului de bucatatie Tefal Masterchef Gourmet QB505G38 se poate vorbi si de un storcator foarte bun pentru a prepara cele mai delicioase sucuri de fructe sau/ si legume. Astfel, modelul mizeaza pe un stil de viata sanatos, ajutandu-i pe utilizatorii sai sa-l adopte.

Miscarea planetara duala este folosita de acest robot pentru a amesteca bine orice continut, oferind rezultete perfecte, omogene, de fiecare data. Cutitele din dotarea robotului au rolul de a toca perfect si marunt alimentele. Totul se realizeaza in functie de nevoi si preferinte.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In ceea ce priveste pretul acestui model, se poate spune ca el este marisor. Insa, cand spunem robot de bucatatie Tefal Masterchef Gourmet QB505G38, spunem un model profesional, cu atribute superioare si calitate promisa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply