Electrolux EOA5220AOV

Chiar daca intr-o bucatarie ceea ce conteaza mai mult este eficienta si posibilitatea de a va ajuta de numeroase electrocasnice exista si persoane care pun foarte mult accent pe aspectul bucatariei si pe obtinerea designului special pe care il doresc. Pentru cazul in care exista persoane care se axeaza spre ambele directii poate un model precum Electrolux EOA5220AOV sa fie exact ceea ce aveti nevoie pentru voi si nu numai.(vezi disponibilitatea)

Electrolux EOA5220AOV

Despre Electrolux EOA5220AOV

Un cuptor Electrolux EOA5220AOV este important pentru ca vine cu un aspect usor rustic dar si vintage in acelasi timp iar asta ii poate permite sa fie asezat intr-o bucatarie unde sa aduce aerul special necesar pentru aceasta.

Electrolux EOA5220AOV
Electrolux EOA5220AOV

Cuptor incorporabil rustic Electrolux EOA5220AOV, Electric, Multifunctional, 72 l, 9 functii, Autocuratare catalitica, Clasa A, Alb/Crem

Culoarea crem si usa din sticla, forma geamului prin care puteti privi ceea ce se coace in interior, forma manerului usii, a butoanelor pentru controlul functionarii sau ceasul analogic sunt elementele care se asigura de faptul ca veti oferii o personalitate aparte bucatariei sau locuintei.

Despre Electrolux EOA5220AOV

Electrolux EOA5220AOV cu plusuri multiple

Citeste si despre Hansa FCMX69205

Cum am vazut ce poate sa insemne aspectul si designul pe care Electrolux EOA5220AOV il are si care va influenta si bucataria voastra putem sa trecem la ceea ce inseamna utilizarea sa pentru ca un cuptor cu design rustic nu inseamna ca veti avea si un model mai depasit tehnologic. Putem sa ne legam de caracterista privind partea de functionare electrica a acestui model si care va garanta o utilizare si functionare sigura si eficienta.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest cuptor

O alimentare electrica inseamna posibilitatea de a avea un timp de coacere mult mai exact dar mai ales posibilitatea de a seta o temperatura potrivita pentru a gati. Spre deosebire de modelele cu o functionare pe gaz acest model va ofera posibilitatea de a gati mai usor, mai bine si poate chiar si unele preparate mai complexe si asta de la fel principal sau poat echiar aperitiv pana la desert.

Chiar daca este o functionare si un control facil asupra functionarii mai putem avea si partea de pozitionare in cadrul bucatariei. Pentru asta avem in prima faza faptul ca Electrolux EOA5220AOV este incorporabil si cu o functionare electrica ceea ce ii permite sa fie asezat oriunde considerati si la inaltimea pe care o doriti.

Citeste si despre Beko OIM27201A

Trebuie totusi sa aveti in vedere partea de dimensiune a cuptorului si valoarea exacta este de 59.4 x 59.4 x 56.8 cm. Din perspectiva dimensiunii acestuia mai putem sa ne folosim si de alta caracteristica si este vorba mai exact despre caracteristica privind volumul de 72l si asta inseamna ca veti putea sa gatit cam orice doriti.

Luand fiecare functie in parte sau caracteristica in parte pentru acest model vom avea partea in care veti putea sa va ajutati de un grill cu convectie de aer sau poate de partea de incalzire inferioara sau superioara.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Persoanele care vor sau care cauta ceva mai special pot sa se foloseasca de partea in care Electrolux EOA5220AOV le permite sa gateasca pizza in propria bucatarie cu o functie speciala in acest sens. Daca privim si functia de iluminare interioara cu halogen sau partea de autocuratare veti avea posibilitatea de a gati si sigur dar si de curatare usoara.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply