Electrolux ESF8586ROX

Daca va confruntati cu grija spalatului vaselor din ce in ce mai mult, noi va sfatuim sa alegeti sa cumparati o masina de spalat vase. Aceasta este de un real folos, astfel incat dumneavoastra sa nu mai pierdeti timpul cu spalatul vaselor. Din acest motiv, va sugeram sa alegeti un model bun, acesta fiind masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX. (vezi reducerile de AZI)

Electrolux ESF8586ROX

Despre Electrolux ESF8586ROX

Despre lungimea pe care o masoara acest model trebuie spus ca are 60 cm. In plus, acesta include si inox, fiind un material rezistent. De asemenea, este de culoare argintie, fapt ce inseamna ca se va asorta destyul de bine in incapere si va conferi un aspect aparte.

Electrolux ESF8586ROX
Masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX, 15 seturi, 7 programe, Clasa A++, Touch control, Motor inverter, Indicator luminos pe podea, 60 cm, Design flat, Inox

De specificat este faptul ca are dimensiuni destul de bune, respectiv medii, acestea ( l x L x A) fiind de 85 x 59.6 x 61 cm. Cu siguranta isi va gasi un loc in bucatarie, fara un efort prea mare.

Despre Electrolux ESF8586ROX

Cum se prezinta masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Samsung GE109MST

Un detaliu demn de precizat despre acest model din gama Electrolux este faptul ca are o capacitate de 15 seturi, aceasta fiind utila pentru cei care au de spalat destul de mult. Despre controlul sau trebuie spus ca este unul de tip elecronic. Mai mult, are si un cos reglabil pe inaltime, acesta fiind demn de luat in considerare.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Referitor la clasa de eficienta energetica trebuie spus ca apartine celei de tipul A++. Numarul programelor acesteia este de 7, fiind destul de bune. Referitor la procesul de uscare, este util de precizat faptul ca are o clasa de tip A. Tot A este si clasa de eficienta la uscare a acestuia.

In ceea ce priveste controlul pe care il are masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX, trebuie spus ca este de tip electronic. Cosul reglabil pe inaltime este o caracteristica ce trebuie mentionata, acest fiind locul unde puteti aseza tacamurile pentru a nu se imprastia. Optiunea de incarcare la jumate este unul dintre programele importante pe care le are masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX. De asemenea, protectia la inundatie este o alta trasatura de care dispune acest model, ceea ce este un avantaj.

Citeste si despre Arctic ARBG64121SX

Mai mult, masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX include si un program auto, fapt ce ii confera un mare plus. Programarea intarziata se regaseste printre programele pe care le are, fiind de mare utilitate. Este un model eficient daca luam in calcul si programul Bio/Eco pe care il are.

Indicatorul pentru sare, precum si cel de terminare al programului sunt dotarile panoului de control ale acestui model. Suportul pentru pahare, dar si compartimentul pentru sare reprezinta accesoriile acestui model. masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX are un consum anual de apa de 3080 l. De altfel, consumul de apa (l/ciclu) este si el de 11 litri. Consumul de energie este de 0.961 kW/ciclu de spalare. Valoare pe care o are nivelul de zgomot este de 44 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Electrolux ESF8586ROX este un exemplar care da dovada de calitati atat din punct de vedere al aspectului cand si al trasaturilor tehnice. Este eficient si incapator, avand un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply