Hotpoint-Ariston H6GG1FX

Atunci cand trebuie sa cumparati un aragaz trebuie sa tineti cont de un lucru: cu cat are mai multe functii, cu atat este mai util. Tocmai de aceea, atunci cand va trebui sa cumparati un astfel de model, trebuie sa tineti cont de cateva criterii. Astfel, acesta trebuie sa aiba cat mai multe zone de gatit, pentru a gati cat mai diversificat si mai rapid. De asemenea, o alta caracteristica este si grill-ul, care va va ajuta sa pregatiti cat mai multe tipuri de mancare, pe langa cele obisnuite. Un model bun, care include aceste trasaturi este si aragazul Hotpoint-Ariston H6GG1FX.(oferta de AZI aici)

Hotpoint-Ariston H6GG1FX

Despre Hotpoint-Ariston H6GG1FX

Aragazul Hotpoint-Ariston include culoarea inoxului, acesta fiind o culoare care va tine la murdarie si se va asorta destul de bine in incapere. De asemenea, materialul din care este conceput acesta este inoxul, ceea ce inseamna ca va fi un model rezistent.

Hotpoint-Ariston H6GG1FX
Hotpoint-Ariston H6GG1FX

Aragaz Hotpoint-Ariston H6GG1FX, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, Grill, 60 cm, Inox

Un alt aspect util de mentionat este referitor la dimensiunile (IxLxA cm) sale, acestea fiind de 85 x 60 x 60. Acest aparat electrocasnic are gratare emailate, ceea ce reprezinta un plus, intrucat se vor curata mai usor fata de gratarele obisnuite.

Despre Hotpoint-Ariston H6GG1FX

Aragazul Hotpoint-Ariston H6GG1FX – detaliile ce fac referire la componentele tehnice

Citeste si despre Tefal WizzoQB300138

Acest model din gama Hotpoint-Ariston are o plita a carei alimentare se realizeaza pe baza de gaz. Un aspect important pentru cei care prefera un astfel de tip de alimentare si care considera gatitul mai sanatos la flacara. Este un model recomandat pentru o familie, dar si pentru gatitul divers, luand in considerare cele 4 arzatoare ale sale. Astfel, este dotat cu un arzator mare, unul mic, dar si 2 normale.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Pentru a imbina utilul cu placutul, acest tip de aragaz dispune de o aprindere de tip electric, prin simpla apasare a unui buton. Astfel veti uita de momentele in care trebuia sa folositi chibriturile pentru a aprinde arzatorul pentru a gati.

Demn de luat in calcul este si grill-ul pe care il are cuptorul acestuia. Asta pentru ca veti putea gati pui, pizza sau orice aveti pofta, fiind cat mai divers. Alimentarea acestuia este pe baza de gaz. Este un cuptor care prezinta o capacitate destul de buna acesta fiind de 58 l, destul de potrivita pentru o familie.

Citeste si despre Bosch MUM9B33S12

Util va fi termostatul pe care il include acest exemplar. Nu trebuie uitat nici de accesoriile pe care le are aragazul, acestea fiind tava si gratarul pentru cuptor. In ceea ce priveste capacul, trebuie spus ca este realizat din sticla. Un compartiment util de care dispune acest aragaz este cel de stocare a vaselor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, despre aragazul Hotpoint-Ariston H6GG1FX trebuie spus ca ofera rezultate bune in ceea ce priveste gatitul, avand in vedere caracteristicile pe care le are acesta. In ceea ce priveste pretul sau, trebuie mentionat faptul ca va trebui sa dati ceva mai multi bani pentru a-l cumpara, insa, va veti bucura sa il aveti in bucataria dumneavoastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply