Beko DFN28422X

O masina de spalat vase este unul dintre acele electrocasnice pe care ajungi sa le iubesti, pentru ca te scapa de munca si iti permit sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi. Cu una dintre cele mai mari capacitati de incarcare de pe piata, Beko DFN28422X este mai mult decat pregatita pentru a iti lua de pe cap problema spalarii veselei.(Doar acum la reducere)

Beko DFN28422X

Despre Beko DFN28422X

Beko DFN28422X este o masina de spalat vase foarte moderna, lucru ce se poate vedea si la nivelul designului. Masina este din inox si are un panou de control electronic, dotat cu un ecran LCD. Designul este foarte placut si usor de intretinut. Dimensiunile sunt de 60 x 43 x 47.5 cm. Usa are un sistem foarte lin de glisare, fiind usor de deschis si de manevrat.

Beko DFN28422X
Beko DFN28422X

Masina de spalat vase Beko DFN28422X, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox

Modelul se remarca in primul rand prin capacitatea mare de incarcare, respectiv de 14 seturi. Cu o posibilitate de incarcare atat de mare, acesta va face fata cu brio familiilor mai numeroase, cat si unor evenimente speciale precum mesele de sarbatori, atunci cand vin multi musafiri in vizita. O singura spalare este de ajuns pentru toata vesela, asa ca se economiseste foarte mult timp.

Despre Beko DFN28422X

Organizare interioara personalizata

Citeste si despre Tefal Mastechef 2000 DO211111

Spalarea este de pana la 5 ori mai eficienta, asigurand rezultate optime chiar si pentru cele mai murdare vase. Spalarea se face folosind un brat totativ, care poate atinge 180 de grade. Bratul este asezat in partea inferioara a masinii, la presiune maxima. Bratul are o constructie robusta, iar jetul puternic face minuni.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Avand o capacitate atat de mare, masina Beko DFN28422X a avut grija sa ofere si posibilitati multiple de aranjare a veselei pentru spalare. Exista doua cosuri ce pot fi ajustate pentru a se adapta incarcaturii.

In primul rand, se remarca sistemul de ajustare pe verticala. Astfel, cosul superior poate fi ajustat pe 3 niveluri. Apoi, suportii pentru farfurii din cosul inferior se pot plia, pentru a face loc de exemplu platourilor si vaselor mai mari. Functia Half Load permite finalizarea programului de spalare chiar si in cazul in care masina nu este umpluta complet cu vase.

Citeste si despre Albastros MR601a

Pentru a proteja paharele si vasele pretioase, Beko DFN28422X beneficiaza de un program special de spalare pentru acestea, precum si un program de uscare care pastreaza luciul sticlei.

In total exista 8 programe de spalare, impartite pe 6 nivele de temperatura. Consumul de apa este optimizat, datorita faptului ca apa este alimentata in mod separat (pentru cosul superior, cel inferior si sertarul de tacamuri). Consumul de apa este astfel mai mic, atingand un nivel de 9.5 litri pentru un program. Consumul energetic este si el mic. Masina Beko DFN28422X se incadreaza in clasa energetica A++ si are un consum anual de 266 kw.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Beko DFN28422X este o masina de spalat vase de calitate superioara, care se remarca mai ales printr-o capacitate mare de incarcare, o organizare interna personalizata, un numar extins de programe de spalare si un consum optimizat de apa si energie. Modelul se prezinta insa exemplar din toate punctele de vedere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply