Heinner HFSC-V50WH

Din pacate, lipsa timpului, caracteristica secolului vitezei ne-a facut sa neglijam una dintre cele mai importante activitati: gatititul. Dar pentru ca suntem inca in prima jumatate de an, este timpul poate sa alegem schimbarea si sa incercam ca cel putin de 4 ori pe saptamana sa gatim ceva bun, sanatos pe care sa-l consumam in compania persoanelor dragi. Iar pentru a realiza acest lucru avem nevoie de un aragaz simplu, dar care sa isi faca treaba bine. Acesta este reprezentat de modelul Heinner HFSC-V50WH, un produs cu reputatie buna, marca Heinner. (vezi oferta de AZI)

Heinner HFSC-V50WH

Despre Heinner HFSC-V50WH

Designul sau este simplu si clasic. El vine imbracat in nuante perfect asortate, dar comune: alb cu negru. Este un aragaz ce aminteste inclusiv de mancarurile preparate de bunica. Acesta are un geam transparent care permite utilizatorului sa vada ce se intampla in interiorul sau.

Heinner HFSC-V50WH
Aragaz Heinner HFSC-V50WH, 4 arzatoare, Gaz, Dispozitiv de siguranta plita si cuptor, 50 cm, Alb

Iar daca tot suntem la capitolul design, trebuie sa precizam ca in partea de jos a acestui model se afla loc special pentru depozitarea tavilor, oalelor sau altor asemenea parti din vesela care ar putea fi destul de incomode in bucatarie.

Despre Heinner HFSC-V50WH

Aragaz Heinner HFSC-V50WH – un aragaz simplu si eficient in bucataria utilizatorilor

Citeste si despre Zanussi ZFM20110WA

Heinner HFSC-V50WH este genul de produs care vine cu 4 arzatoare, distribuite clasic. Vorbim despre doua arzatoare medii, unul mic si unul mare. Ce lipseste, in schimb, acestui aragaz este o curatare catalitica. Aceasta reprezinta o dotare moderna din interiorul cuptorului ce are rolul de a topi singura grasimile. Din pacate, insa, aceasta nu se regaseste printre atributele Heinner HFSC-V50WH. Insa, dincolo de asta, curatarea sa se poate realiza usor, cu ajutorul unor solutii speciale.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Dar dintre toate dotarile, cele mai importante sunt cele legate de siguranta. Astfel, acest model inseamna un sistem de siguranta atat pentru plita, cat si pentru cuptor. Iar in momentele in care focul se stinge din greseala, utilizatorul nu este pus in pericol.

Iar pentru folosirea in siguranta a acestui aragaz, va recomandam urmatoarele: mentineti apasat timp de 4, 5 secunde butonul, pana in momentul in care se stabilizeaza flacara. In caz contrar, ochiul se va stinge.

Citeste si despre Whirlpool WSFE 2B19

Capacul acestui aragaz marca Heinner este metalic. El confera protectie pentru momentele in care nu este folosit si in care doriti sa tineti praful la distanta. Usa cuptorului, in schimb, are si ea un rol important. Ea este formata din geam dublu si confera protectie suplimentara.

Si nu uitam de alimentarea acestui model. Si ea este clasica si este pe baza de gaz, atat in ceea ce priveste cuptorul, cat si in ceea ce priveste plita. Volumul cuptorului este unul generos si este de 52 L. Vorbim, pana la urma, despre un aragaz cu incastrare standard, deci un produs care respecta toate tiparele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Dimensiunile acestui model sunt potrivite, fiind adaptate pentru bucatariile mai modeste ca spatiu. Referitor la acestea, ele sunt de 50 x 49,5 x 85 cm. Pretul nu este nici el mare. El este adaptat multor buzunare, inclusiv celor care nu vor sa investeasca foarte mult intr-un asemenea aragaz. Asadar, nu aveti de ce sa va faceti griji.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply