Beko FSE52120DWO

Daca sunteti un sustinator al produselor Beko, nu aveti cum sa nu remarcati aragazul Beko FSE52120DWO, un produs cu doua tipuri de alimentari si o multime de functii care fac din gatit un proces mai simplu, mai eficient si mai rapid. Avand in vedere faptul ca tinerilor nu prea le mai place sa petreaca mult timp in bucatarie (sunt si exceptii, desigur), un aragaz rapid este exact ce au nevoie. (oferta de AZI aici)

Beko FSE52120DWO

Despre Beko FSE52120DWO

Dincolo de asta, modelul Beko FSE52120DWO vine si cu un design foarte practic. El are dimensiunile urmatoare: 85 x 59 x 60, ceea ce inseamna un detaliu foarte important pentru cei care nu beenefiaza de o bucatarie prea mare.

Beko FSE52120DWO
Aragaz Beko FSE52120DWO, Electric, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Cuptor electric multifunctional, 6 functii, Grill, Clasa A, 50 cm, Alb

Insa, trebuie sa discutam si despre celelalte atribute ale acestei masini de gatit din gama Beko. Iata cum stau lucrurile.

Despre Beko FSE52120DWO

Aragaz Beko FSE52120DWO – doua tipuri de alimentari si alte atribute bune

Citeste si despre Daewoo KOR-6S2BWG

Dotarile bune ale aragazului se traduc prin 4 arzatoare puternice, care sunt inconjurate imediat de flacara. In felul acesta, ele dau dovada de eficienta, atunci cand vine vorba de prajire, incalzire sau fierbere. Alimentarea lor se realizeaza cu gaz, ceea ce poate reprezenta un avantaj pentru utilizatorul care cauta sa faca economii.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Insa, nu intregul aragaz are alimentare cu gaz. In cazul modelului Beko FSE52120DWO vorbim de un cuptor electric, ce se incinge imediat. Acesta reprezinta un avantaj pentru cei care cauta sa fie rapizi in bucatarie. Totodata, cuptorul determina o caldura uniforma, reusind sa coaca bine alimentele, chiar si in interior. In felul acesta, puteti evita ca pizza sau painea de orice fel sa ramana crude in interior. Stiti foarte bine cat de dezamagitor este ca o bucata de paine rumenita pe deasupra si gustoasa, sa ramana cruda in interior.

O dotare importanta a modelului prezentat este aprinderea electrica. Aceasta denota comoditate, ajutand utilizatorii sa renunte la chibrituri sau brichete. Astfel, putem spune ca am identificat inca un argument care demonstreaza rapiditatea produsului prezentat. Pana la urma, aprinderea electrica este un atribut al tuturor modelelor moderne de aragaz.

Citeste si despre Sharp R220W

Dintre accesoriile produsului face parte si o tava univerdala. Aceasta poate fi folosita pentru mancaruri, pizza sau prajituri. Pentru a fi mai usor de curatat, va sfatuim sa adaugati folie de copt, atunci cand preparati mancaruri precum cartofi la cuptor. Desi aragazul nu arde produsele, este totusi bine sa fiti precauti. In plus, pentru distribuirea uniforma a caldurii, in interior exista si un ventilator care se ocupa de acest lucru. Nu trebuie dat la o parte din aceasta prezentare nici timerul, o dotare excelents pentru cuptoarele moderne.

Si pentru ca tot vorbeam de cuptor, trebuie sa mentionam ca modelul prezentat are doua tipuri de incalzire: superioara si inferioara. Convectia de aer fierbinte este un plus pentru acest model, avand in vedere faptul ca aceasta face ca alimentele sa fie bine preparate. Dintre dotari nu lipseste nici iluminarea interioara a cuptorului, ceea ce ajuta utilizatorul sa vada in ce stadiu sunt alimentele pe care intentioneaza sa le gateasca.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pretul acestui produs este potrivit, fiind un model accesibil, pentru mai toate persoanele care vor sa investeasca intr-un produs bun, rezistent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply