Bosch MCM3100W

Din nicio bucatarie nu trebuie sa lipseasca un robot de bucatarie. Acesta este de un real ajutor, intrucat indeplineste diverse functii si contribuie la pregatirea meselor intr-un mod mai rapid si mai usor. Acesta taie, marunteste si feliaza diverse fructe si legume pe care le folositi ca ingrediente in felurile de mancare pe care le preparati. De asemenea, achizitia unui astfel de aparat electrocasnic trebuie sa tina cont de capacitatea de care aveti nevoie. Mai exact, daca gatiti ceva mai mult, va trebui sa cautati un model care sa dispuna de un bol cu detine o capacitate mai mare, de peste 1,5  l. Un model potrivit pentru persoanele care gatesc ceva mai mult este si Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W (acum la cel mai mic pret).

Bosch MCM3100W

Despre Bosch MCM3100W

Culoarea robotului de bucatarie din gama Bosch este gri, fiind o culoare potrivita pentru orice bucatarie. Acesta are o greutate de 3 kg ceea ce inseamna ca este destul de usor de utilizat. Este un robot de bucatarie practic avand in vedere dimensiunile ( W x H x D) acestuia de 220 x 260 x375 mm.

Bosch MCM3100W
Bosch MCM3100W

Robot de bucatarie Bosch MCM3100W, 800 W, bol 2.3 l, 2 viteze, Alb/Gri

Acest robot de bucatarie are o putere de 800 W, fiind potrivita pentru a gati o cantitate destul de mare de alimente intr-un timp destul de scurt. Treptele de viteza ale acestui model sunt 2 + Plus.

Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W – trasaturi reprezentative pentru partea tehnica

Gatitul va fi o placere cu robotul de bucatarie din gama Bosch, avand in vedere ca dispune de 20 de functii, acestea fiind utile in vederea maruntirii si felierii mai multor tipuri de alimente. Astfel daca gatiti destul de mult si aveti nevoie de un robot cu mai multe functii, acesta poate fi o varianta buna de achizitie.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

In plus, accesoriile acestuia sunt destul de multe, ceea ce inseamna ca indeplineste mai multe tipuri de functii. Aceste accesorii sunt: acc pentru framantat, disc pentru emulsionare, dar si disc pentru feliere, pe care il puteti folosi pentru taierea fructelor sau a legumelor. Discul pentru maruntire este si el util atunci cand aveti nevoie sa gatiti anumite salate si ingrediente pentru supe.

Bosch MCM3100W – va ofera un real ajutor in bucatarie

Dispune si de accesoriu pentru impingere si de un cutit universal pentru a taia diverse diverse alimente. Capacitatea bolului acestui robot de bucatarie este de 2.3 l, ceea ce inseamna ca puteti gait o cantitate destul de mare de mancare, pentru o familie destul de numeroasa. De asemenea, are si sistem anti-alunecare, astfel incat il puteti utiliza cu incredere atunci cand gatiti.  Materialul din care este realizat cutitul este inoxul, acesta fiind rezistent in timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W include un cablu cu o lungime de 1.2 m. Important de spus este si faptul ca acest robot de bucatarie se poate spala in masina de spalat. Aceasta este o veste buna pentru multe dintre femeile care nu au timp sa spele vasele, iar acest model va ofera aceasta posibilitate. Nu in ultimul rand, despre Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W mai trebuie mentionat si faptul ca are un pret destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply