Candy CDCP 6/E

Masinile de spalat vase respecta, adesea, cam aceleasi linii de constructie, diferentele dintre ele fiind mai mult tehnice decat estetice. Exista si exceptii, desigur, ca aceasta masina de spalat vase Candy CDCP 6E, care se face remarcata nu prin functiile sale tehnice, ci si prin designul sau special si pretul la care o gasesti.(Doar acum la reducere)

Candy CDCP 6/E

Despre Candy CDCP 6/E

Modelul de masina de spalat vase Candy CDCP 6E prezinta o capacitate de sase seturi, precum si de sase programe operationale. Asadar, poti sa incarci in ea un numar mediu de vase, fara sa fie mai fie nevoie sa astepti ca acestea sa se adune, dupa cum este cazul atunci cand e vorba de unele modele, cu o capacitate mai ridicata si fara optiunea de incarcare la jumatate.

Candy CDCP 6/E
Masina de spalat vase Candy CDCP 6/E, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Alb

Aceasta masina de spalat vase Candy CDCP 6E este una foarte performanta, dupa cum iti arata clasele din care face parte. Astfel, referitor la clasa de eficienta la uscare si cea de eficienta, aparatul acesta face parte din clasa A, indicand o spalare si o uscare foarte bune pentru vasele tale. De asemenea, aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca inregistreaza un consum de energie electrica redus.

Despre Candy CDCP 6/E

Eficienta pe toate planurile

Citeste si despre AEG F67732M0P

De aceea, nu trebuie sa-ti faci griji pentru faptul ca aparatul acesta iti va incarca factura la electricitate. Controlul sau se face electronic. De asemenea, produsul are doua cosuri.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Printre programele si optiunile de care dispune masina de spalat vase Candy CDCP 6E sunt programul intensiv, programul rapid, programul Bio/Eco, cel de programare intarziata, dar si Universal 60. In panoul de control ti se pun la dispozitie indicatorul de sare, indicatorul de terminare al programului, precum si afisarea timpului de spalare ramas. Ca accesorii, modelul are un cos de tacamuri.

Consumul anual de apa pe care il inregistreaza masina de spalat vase Candy CDCP 6E nu este mare, fiind de 1960 de litri, consumul de apa per un ciclu de spalare fiind de sase litri, ceea ce e cu mult mai putin decat cantitatea pe care o consumi daca e sa speli la mana aceeasi cantitate de vase.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Masina de spalat vase Candy CDCP 6E are un consum anual de energie de 174 kW, din nou, o cifra scazuta, care inseamna o cantitate de 0.62 de kW pentru un ciclu de spalare.

Dispozitivul are culoarea alba, pentru a se integra mai bine in bucataria ta, dupa cum este cazul cu cele mai multe aparate electrocasnice. Greutatea sa este redusa, de numai 23.31 de kilograme. Modelul are o latime de 55 de centimetri. Aparatul este si foarte silentios, atingand nivelul de zgomot de 51 de decibeli, deci, nu te va deranja.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Un alt aspect care intereseaza este costul de achizitionare si, din fericire, masina de spalat vase Candy CDCP 6E este una dintre cele mai accesibile financiar de pe piata, avand un pret mic, de sub 1.000 de lei, care te va convinge mult mai usor ca acest aparat este cel in care ar trebui sa investesti pentru o bucatarie moderna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply