Philips Viva Collection HR7762/90

Orice persoana apreciaza o mancare sau un desert bun, insa doar cei care gatesc stiu cat de mult efort, dar si timp, se depune pentru a ajunge la un rezultat final de exceptie. Cei care insa apeleaza la ajutorul robotului de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 (acum in promotie) au sansa de a ajunge mai rapid la rezultatul mult dorit, fara a depune prea mult efort fizic, acest lucru datorandu-se multitudinii de functii de care acest model beneficiaza.

Philips Viva Collection HR7762 90

Despre Philips Viva Collection HR7762/90

Acest produs electrocasnic modern este atat de practic si de eficient, incat utilizatorii se declara de-a dreptul impresionati de faptul ca si-l pot achizitiona la un pret chiar accesibil pentru toate buzunarele. Cu toate ca este multifunctional si modern, este foarte usor de utilizat de oricine. Atat varstnicii, cat si tinerii se descurca de minune in a-l folosi.

Philips Viva Collection HR7762/90
Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90, 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse, Negru

Motivele pentru care chiar se merita sa se investeasca in robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/9 sunt deosebit de numeroase. Pentru inceput, important de precizat este faptul ca beneficiaza de un foarte bun raport calitate – pret, comparativ cu multe alte modele de acest fel de pe piata.

Philips Viva Collection HR7762 90

Motivele pentru care merita sa se investeasca in robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90

Intreaga gama de electrocasnice de la Philips s-a facut placut remarcata pe piata, intocmai datorita designului, a calitatii, precum si a eficientei tuturor produselor. Acest model in special, de altfel, dispune de o configuratie 3 in 1 compacta cu bol de 1.5 l, blender si rasnita. Mai precis, generozitatea acestui bol permite sa se amestece cu pana la 5 portii de supa sau de orice altceva, dintr-o singura miscare.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

Astfel, efortul fizic al utilziatorului va fi aproape inexistent, iar rezultatul final absolut perfect, nu va intarzia sa apara. Si blenderul, de asemenea, are o capacitate de 1 l, ceea ce inseamna ca se pot prepara dintr-un foc pana la 5 pahare de smoothie delicios. Totodata, acest model impresioneaza placut si prin capacitatea de framantare de 500 g.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90: posibilitatea de a prepara rapid o varietate larga de retete

La fel de importante sunt si accesoriile cu care vine acest robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 la pachet. Mai exact, aici sunt incluse acc framantat, spatula, chopper, disc pentru cartofi, disc de emulsionare, disc de feliere, disc pentru granumare si disc pentru radere. Toate acestea pot fi depozitate in cutia pentru depozitarea accesoriilor ce este inclus in acest pachet. Asadar, acestea vor fi mereu la indemana si nici nu vor ocupa spatiu util din bucatarie.

Atractivitatea designului robotului de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 reprezinta un alt atu al acestui model. Acesta, datorita aspectului sau, poate fi montat in orice bucatarie, intocmai pentru ca se va incadra de minune. Avand totodata si dimensiuni usor reduse, nu va ocupa mult spatiu si totodata isi va face simtita prezenta prin deosebita sa eficienta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Asadar, acest robot de bucatarie nu se remarca doar prin designul sau deosebit, ori prin calitatea materialelor din care e confectionat, ci si prin usurinta cu care poate fi utilizat de oricine, astfel devenind mult mai placuta si mai rapida misiunea de a gati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply