Whirlpool AKP 738 NB

Cautati un cuptor pentru dumenavoastra? Avem o sugestie pentru dumnevoastra fiind vorba despre un model modern cu multe functii bune, dar si utile in acelasi timp. Daca vreti sa nu consume mult, ar fi indicat sa aveti unul cu o clasa de tipa A. Un astfel de model este cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 738 NB. (vezi oferta de AZI)

Whirlpool AKP 738 NB

Despre Whirlpool AKP 738 NB

Acesta are o culoare neagra, fiind un model care se va potrivi în incaperea dumneavoastra. Este elegant si modern. Greutatea este si ea importanta, a acestui model fiind de 34 kg. Exemplarul nu are dimensiuni mari, fiind de (l x L x A) 59.5 x 59.5 x 56.4.

Whirlpool AKP 738 NB
Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB, Electric, Autocuratare cu apa, 60 l, Clasa A, Negru

Acest model care face parte din gama Whirlpool este alimentat electric. De asemenea, capacitatea sa este una potrivită, nefiind nici prea mare, dar nici prea mică, respectiv de 60 l.

Despre Whirlpool AKP 738 NB

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB – criterii pentru o achizitie corecta

Citeste si despre Daewoo KOR-6S3DBW

Facturile la curentul electric nu mai sunt acum o povară având în vedere faptul că acest model nu consuma mult curent electric, având clasa de eficienta energetica A. De asemenea, este important de spus și faptul că acest exemplar de controlează mecanic, ceea ce este ușor de realizat. Curatarea este posibila si la temperaturi mai scazute cu ajutorul functiei Smart Clean. Murdaria care se acumuleaza în urma gătitului se va curata usor cu ajutorul acestei functii.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest cuptor

In dotarea sa are si un grill, fiind de ajutor pentru a găti oricând preparate gustoase și sănătoase. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 738 NB prezintă și un timer, avand si acesta o mare utilitate. Cat despre funcțiile pe care le are trebuie specificat faptul că sunt în număr de 5, pe care le veți utiliza oricând va fi nevoie. Ventilatorul este important pentru acest exemplar întrucât aerul cald va circula mai bine în interiorul acestuia.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB are funcția de autocuratare pe baza de hidroliza. Pe lângă aceasta functie, trebuie spus că este un model care prezintă și iluminare interioara, astfel încât să puteți avea o vizibilitate mai bună a pregătirii alimentelor. Funcțiile acestuia nu se opresc aici. Cuptorul mai are si convecție cu aer fierbinte, acesta fiind cel care de va răspândi in tot interiroul pentru a coace alimentele. Încălzirea inferioară, precum și cea superioară sunt alte 2 plusuri ale acestui aparat electrocasnic. Treapta pentru pizza este importanta pentru momentele in care vreți să vă preparați o pizza gustoasa.

Citeste si despre Arctic DFSA60AN

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB are si funcția Smart Clean, precum și Turbo Grill. Acest model pune la dispoziție 2 tavi pentru coacerea prăjiturilor, dar și un gratar.

Consumul de energie al acestuia este unul destul de potrivit, de 0.85 kW/h. În privința alimentării trebuie spus ca este de 230/50 V/Hz. Alimentarea se realizează pe baza unui cordon cu o lungime de 0.9 m. Gasiti acum un cuptor pe masura necesitatilor dumneavoastra! Gama Whirlpool va pune la dispozitie diverse modele astfel incat sa aveti de unde alegere. O capacitate buna si functii moderne are si Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB este un exemplar care meruta cumpărat. Mancarurile vor fi mai gustoase, iar gatitul o plăcere. Pretul sau este unul accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply