Bosch PUE611FB1E

Plitele incorporabile reprezinta un avantaj din mai multe puncte de vedere. Acestea vor emana caldura doar pe suprafata vasului respectiv fara sa elimine gaz degeaba. De asemenea, reprezinta o modalitate mai buna pentru ca alimentele se vor pregati mai repede, avand in vedere tehnologia din ziua de astazi, care ajuta destul de mult din aceste puncte de vedere. (vezi oferta de AZI)

Bosch PUE611FB1E

Despre Bosch PUE611FB1E

Daca sunteti indecisi in privinta modelului, noi avem o recomandare, aceasta fiind plita incorporabila Bosch PUE611FB1E. Latimea acestei plite este de 60 cm, aceasta fiind destul de buna. Dimensiunile (l x L x A) acestui exemplar sunt de 5.1 x 59.2 x 52.2 cm, acestea fiind dimensiuni destul de potrivite.

Bosch PUE611FB1E
Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E, Electrica, Inductie, 4 zone de gatit, PowerBoost, 60 cm, Negru

Grosimea minima a blatului pentru incorporare este de 30 mm. Lungimea cablului de alimentare este si ea de 1.1 m. Nu trebuie uitat de mentionat nici greutatea sa, aceasta fiind de 11 kg.

Despre Bosch PUE611FB1E

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E – trasaturi tehnice importante

Citeste si despre Beko HII64401AT

Pe de o parte, acest model de plita este alimentat electric, ceea ce inseamna ca alimentele se vor pregati mai uniform si mai sanatos. In ceea ce priveste suprafata de gatit, trebuie spus ca este una destul de mare avand in vedere faptul ca include 4 arzatoare. Asadar, acest model este potrivit celor care au o familie sa care gatesc destul de mult si de divers acasa. Pozitionarea butoanelor acestui exemplar este frontal, astfel incat sa puteti pregai mai usor alimentele.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta plita

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E functioneaza pe baza de inductie, ceea ce inseamnaca se va aprinde destul de usor. In plus, are 17 nivele de putere, astfel incat puteti sa utilizati treapta de putere corespunzatoare pentru fiecare arzator, respectiv pentru fiecare mancare pe care o preparati, astfel incat sa puteti gati mai divers.

In ceea ce priveste arzatoarele pe care le are aceasta plita, trebuie spus ca sunt mai multe, precum: un arzator mare cu o putere de 2.2 – 3.7 kW, un arzator mic, care include si el o putere de 1.4 – 2.2 kW. De asemenea, mai are si 2 arzatoare normale care beneficiaza de o putere de 1.8 – 3.1 kW. Trebuie mentionata si functia PowerBoost, aceasta fiind cea care va adauga mai multa putere arzatorului. Astfel, anumite alimente se vor fierbe mai repede decat in mod obisnuit.

Citeste si despre Tefal WizzoQB300138

Acest model are si un afisaj electronic, acesta fiind cel care va afisa timpii ramasi pana la pregatirea alimentelor si alte informatii. In ceea ce priveste tastele pe care le vei utiliza atunci cand veti avea nevoie sa pregatiti alimentele, acestea sunt touch. Mai trebuie spus ca aceasta plita incorporabila include in dotarea sa si un timer, precum si o functie pentru semnalul sonor.

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E are si un sistem de protectie pentru copii, care ii va protej pe cei mici in cazul in care se vor apropia prea mult de aparatul electrocasnic. Deconectarea acestui model este automata, iar indicatorul pentru caldura reziduala este o alta functie de care dispune acest model. Nu trebuie uitat nici de functia power management.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Bosch PUE611FB1E este un produs cu numeroase calitati, ceea ce il recomanda pentru a fi achizitionat. De asemenea, nici pretul sau nu este unul prea mare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply