Bosch SKS51E22EU

Cine nu isi doreste sa aiba in propria sa locuinta un electrocasnic ce beneficiaza de o performanta mare si de un consum redus? Ei bine, toti cei care au urmarit acest lucru si au analizat suficient de bine piata electrocasnicelor, au optat pentru achizitionarea masinii de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU. Acest produs beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret in momentul de fata, astfel ca reprezinta o investitie pe cinste.(Doar acum la reducere)

Bosch SKS51E22EU

Despre Bosch SKS51E22EU

Ce-i drept, fiind atat de numeroase alternativele de pe piata, este destul de greu de luat o decizie. Cu toate acestea, daca sunt urmarite anumite aspecte, sansele de a gasi masina de spalat vase potrivita nevoilor tale, vor fi mult mai mari.

Bosch SKS51E22EU
Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU, 6 Seturi, 5 Programe, 55 cm, Clasa A+, Alb

Pentru inceput, e important sa optam pentru un brand deja cunoscut, care sa inspire incredere, iar maia poi sa alegem si un magazin fizic sau online pe care sa ne putem baza. Mai apoi, daca vei tine cont si de caracteristicile principale pe care sa le prezinte, vei gasi intr-un timp destul de scurt produsul dorit.

Despre Bosch SKS51E22EU

Specificatiile si caracteristicile masinii de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Fara nicio urma de indoiala, masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU este investitia de care s-ar bucura orice familie, intocmai pentru ca are un aspect atractiv, este usor de utilizata, isi face foarte bine treab si totodata consuma foarte putin.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Dat fiind faptul ca are dimensiuni usor reduse, 45 x 55.1 x 50 cm (l x L x A), este potrivit in a fi montat in orice incapere, chiar si in cele care nu dispun de un spatiu foarte mare. Ca si accesorii ce vin la pachet cu pachet electrocasnic si care sunt totodata deosebit de utile, sunt cosul pentru tacamuri, furtunul de alimentare si furtunul de evacuare.

Dupa cum este mentionat si in titlu, aceasta masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU are un consum deosebit de mic. Mai precis, aceasta prezinta un consum anual de apa de 2240 l, un consum de apa de 8 l / ciclu, un consum de energie de 0.61 kW/ ciclu de spalare, precum si un consum anual de energie de 174 kW.

Citeste si despre Tefal Wizzo QB309838

Ca si programe si optiuni cu care ne incanta acest model, important de mentionat sunt: optiunea de incarcare pe jumatate a masinii de spalat vase, protectie in caz de inundatie, program intensiv, program rapid, Extra uscare, precum si program Eco / Bio.

Mai mult decat atat, masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU ne impresioneaza placut si prin numeroasele tehnologii moderne ce ne ajuta sa avem vase mai curate, intr-un timp mult mai scurt, si fara a se depune prea mult efort. Printre cele mai importante se numara: ActiveWater hydraulic system, EcoSilence Drive, Detergent Automation, Circuit electronic de regenerare a starii de dedurizare, Brate de pulverizare curbate, precum si Regenerare electronica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Acestea fiind spuse, masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU isi merita toti banii. De altfel, in mod cert nu vei reusi sa gasesti un electrocasnic cu functii atat de numeroase si de moderne, la un pret atat de atractiv. Calitatea isi spune in acest caz cuvantul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply