Candy CDPM 3T62PRDFW

Astazi, viata multora dintre noi este din ce in ce mai agitata, tocmai de aceea, o masina de spalat vase ar salva destul de mult din timpul pe care l-am petrece spaland vasele. Insa, pentru a alege cu usurinta o masina de spalat vase buna trebuie sa ineti cont de cateva criterii de care deoinde functionarea acesteia. Aceasta trebuie sa aiba o capacitate pe masura necesitatilor, sa nu consume mult, iar functiile sa fie unele cat mai utile. iata cateva criterii de care dispune si modelul pe care il recomandam, fiind vorba despre masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW. (vezi disponibilitatea)

Candy CDPM 3T62PRDFW

Despre Candy CDPM 3T62PRDFW

Culoarea carcasei acestei masini de spalat vase din gama Candy este albul. Desi pare o culoare pretentioasa, aceasta nu este, intrucat se curata destul de usor cu detergentii care se gasesc in ziua de astazi pe piata.

Candy CDPM 3T62PRDFW
Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW, 16 seturi, Touch, WIFI, Clasa A+++, Alb

De asemenea, latimea pe care o are acest dispozitiv este si ea de 60 cm. Marimea sa este una destul de potrivita, intrucat dimesniunile sale (l x L x A) sunt de 85 x 60 x 60 cm. Cantareste si o greutate de 42.80 kg, fiind si ea potrivita.

Despre Candy CDPM 3T62PRDFW

Beneficiile tehnice aduse de masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW

Citeste si despre Kenwood Multi One KHH 322

Acest model este recomandat celor care spala destul de mult, avand in vedere capacitatea sa de 16 seturi. Este de un real folos in cazul familiilor cu multi membrii unde se gateste mult si se spala des. Asadar, aceasta va va scapa de vasele murdare ca ati clipi!

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

De asemenea, achizitionand acest model veti scapa garantat de cheltuielile la curentul electric, intrucat face parte din clasa de eficienta energetica A+++, fiind una dintre cele mai bune clase de reducere a consumului de curent electric. Uitati de facturile pe care plateati sume mari de bani, intrucat aceasta a ajuta sa faceti economii.

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW are 12 programe de spalare, fap ce reprezinta un avantaj. Mai mult, are si controlul de tip Touch Control,ceea ce o face usor de utilizat. La uscare, dispune de clasa de eficienta energetica de tip A.

Citeste si despre Electrolux EKG51151OW

Acest model va ofera protectie in cazul inundatiilor, acesta fiind un aspect demn de luat in calcul. In plus, are si un program auto, dar si unul Aqua stop. Indicatorul pentru sare pe care il are aceasat este de mare importanta, precum si indicatorul pentru terminare programului. Drept accesoriu, aceasta are un compartiment pentru sare.

Referitor la consumul de apa al masinii de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW trebuie spus ca este de 2880 l. In privinta consumului de apa (l/ciclu) trebuie spus ca este de 10 l. Masina de spalat vase Candy are un consum de energie de 0.77 kW/ciclu de spalare, anual fiind de 244 kW. Zgomotul pe care il produce aceasta este de 43 dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW este un model efient din mai multe punct de vedere. Aceasta nu consuma mult curent electric, are o capacitate mare, iar functiile sale sunt performante. Cat despre pret, trebuie spus ca este unul pe masura caracteristicilor sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply