Electrolux Assistent EKM4000

Aveti nevoie de un robot de bucatarie care sa va ajute sa preparati prajituri cat mai delicioase si care sa arate cat mai bune si nu stiti ce accesorii trebuie sa includa? Noi va vom oferi cateva indicatii. Pentru a achizitiona modelul potrivit, trebuie sa tineti cont de cateva caracteristici pe care trebuie sa le aib acesta, mai exact, trebuie sa aiba acc pentru aluat, batator pentru spuma, dar si tel. Prepararea prajiturilor si a cremelor acestora nu este o munca tocmai usoara, tocmai de aceea, un robot de bucatarie este un ajutor care va rezolva jumatate din munca depusa. Un model bun pe care noi il recomandam cu toata increderea este Robotul de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 (vezi aici cel mai mic pret).

Electrolux Assistent EKM4000

Despre Electrolux Assistent EKM4000

Pe de o parte, acest produs din gama Electrolux este de culoare rosie, un model ce poate fi integrat in orice bucatarie.  De asemenea, este un robot de bucatarie realizat din metal, ceea ce inseamna ca va avea o rezistenta destul de mare.

Electrolux Assistent EKM4000
Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000, 1000 W, bol inox 4.8 l, 10 viteze, Rosu

Pe de o parte, acest robot de bucatarie Electrolux are o putere mare, valoarea sa fiind de 1000 W, ceea ce inseamna ca va avea o viteza si eficienta ridicata. De asemenea, Robotul de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 va framanta cat mai bine aluatul, luand in calcul puterea cu care acesta lucreaza. Fiind un produs cu o putere de 1000 W, putem spune ca este profesional, insa este potrivit si pentru gatitul acasa.

Electrolux Assistent EKM4000

Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 – precizari referitoare la caracteristicile tehnice

Acest robot dispune si de Kitchen Machine, fiind un model practic, iar rezultatele fiind unele pe masura performantelor. Treptele de viteza sunt o alta caracteristica de luat in calcul, acestea fiind de 10, astfel incat sa va puteti bucura de un gatit cat mai divers. Acestea se pot regla in functie de tipul alimentelor pe care vreti sa le procesati, dar si in functie de preferinte.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

In plus, cu o capacitate a bolului de 4.8 l, veti gati nu doar pentru intraga familie, ci si pentru invitati sau chiar pentru mai mult timp. Important de remarcat este faptul ca veti putea prepara o cantitate mare de mancare, apasand o singura data butornul, fara sa reperati actiunea de mai multe ori.

In ceea ce priveste accesoriile acestui model, trebuie spus faptul ca acestea sunt carligul pentru aluat, accul pentru aluat, batatorul pentru spuma, dar si telul. Acesta va va putea ajuta in vederea prepararii deserturilor avand in vedere faptul de dispune de un batator pentru spuma.

Electrolux Assistent EKM4000 – nu trebuie sa ii lipseasca niciunei gospodine

De asemenea,  Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 detine si un tel care va va ajuta la preparea prajiturilor, fiind ideal pentru a bate albusurile de ou. Este un real ajutor in bucatarie, intrucat il puteti folosi la framantarea aluatului, dar si la amestecarea untului, acesta fiind un ingredient pe care il puteti folosi la cremele pentru diverse prajituri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Robotul de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000 are un pret ceva mai ridicat fata de alte modele, insa merita achizitia luand in calcul caracteristicile tehnice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply