Electrolux EZF5C50Z

Prajituri, mancaruri – multe dintre felurile de mancare preferate necesita un proces mai simplu sau mai complex de coacere. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca alimentele obtinute prin coacere sunt delicioase. Iar daca sunt alese ingredientele potrivite, de multe ori acestea se dovedesc si sanatoase. Insa, pentru a putea obtine toate aceste bunatati este necesara o investitie importanta: un cuptor care sa fie eficient si care sa-si faca treaba rapid. Un astfel de exemplu este modelul pe care urmeaza sa vi-l prezentam: Electrolux EZF5C50Z. (vezi disponibilitatea)

Electrolux EZF5C50Z

Despre Electrolux EZF5C50Z

Electrolux EZF5C50Z este genul de cuptor care vine cu dotari interesante, dar si cu un aspect foarte placut. El este elegant, datorita carcasei de culoare neagra care imbraca armonios produsul.

Electrolux EZF5C50Z
Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50Z, Electric, 57 l, Autocuratare catalitica, Grill, Timer, SurroundCook, Clasa A, Negru

Dincolo de aspect, trebuie precizate si cele mai importante atribute ale acestui model. Si putem incepe prin a spune ca el are alimentare electrica. Acest tip de alimentare inseamna un consum potrivit, dar si rapiditatea in prepararea mancarurilor. Este bine cunoscut faptul ca produsele electrice sunt mai rapide.

Despre Electrolux EZF5C50Z

Cuptor incorporabil Electrolux EZF5C50Z – un cuptor electric performant

Citeste si despre Whirlpool GOA 6425 NB

Rapiditatea nu este singurul atu al acestui model marca Electrolux. Produsul prezentat determina un control eficient asupra curentilor de aer. Astfel, el reuseste sa patrunda adanc in fiecare strat al mancarurilor, reusind sa le rumeneasca si sa le determine o crusta apetisanta. Insa, totul se intampla fara ca acestea sa fie arse. Desigur, este important sa fie respectat timpul de preparare si numarul de grade.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest cuptor

Si apropo de acest lucru, un cuptor electric ofera utilizatorului libertatea de a seta temperatura dupa bunul plac, stiind intotdeauna cate grade se afla in interior. Capacitatea modelului de cuptor electric Electrolux EZF5C50Z este una destul de buna. Aceasta este undeva la 57 L. Acest lucru il face suficient de incapator pentru tavile de prajituri sau placinta, ajutandu-va astfel sa ii rasfatati pe toti cei dragi.

Insa, nu avem cum sa nu remarca un prim atu al acestui model: curatarea catalitica. Cuptorul Electrolux EZF5C50Z este capacil sa topeasca singur rezidurile din interior. Sistemul Surround Cook este secretul mancarurilor apetisante si perfect rumenite. Acea crusta pe care o vedeti in restaurantele premium va putea fi obtinuta si acasa, gratie acestui cuptor excelent.

Citeste si despre Tefal Double Force DO824H38

Electrolux EZF5C50Z este genul de cuptor care vine cu o curatare catalitica fapt care duce la un efort foarte redus din parte utilizatorului. Practiv, vorbim despre un cuptor care se curata singur de grasimi si reziduri alimentare. Aceasta tehnologie este bazata pe temperaturi inalte, de pana la 250 grade Celsius, fapt care duce la topirea grasimilor din interior.

Timerul este si el prezent in cazul acestui model. El permite setarea exacta a timpului de gatire, astfel incat acesta sa fie in concordanta cu retele, iar mancarurile sa nu se arda. Afisajul acestui model este pe baza de LED, ceea ce inseamna ca este intuitiv si excelent pentru a folosi in cele mai bune conditii cuptorul.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Iar acum… momentul asteptam de catre toti cei care au parcurs acest review: pretul. Pretul modelului este bun, in raport cu ceea ce are de oferit produsul. Asadar, investitia merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply