Gorenje SB800W

Fara indoiala, misiunea de a gati este una mult mai placuta si mai accesibila tuturor atat timp cat la indemana se afla ustensile, accesorii si dispozitive electrocasnice de incredere. Un bun exemplu in acest sens este chiar robotul de bucatarie Gorenje SB800W (vezi AICI pretul din oferta)ce se afla in topul preferintelor bucatarilor amatori, precum si a celor profesionisti. Acest lucru e datorat in principal faptului ca este foarte usor de utilizat, eficient, practic si totodata se poate achizitiona la un pret cat se poate de accesibil, mai exact pentru toate buzunarele.

Gorenje SB800W

Despre Gorenje SB800W

Intreaga activitate de a gati este una mult mai placuta cu ajutorul acestui produs electrocasnic. Tocmai din acest motiv se afla si in topul celor mai bine vanduti roboti de bucatarie de pe piata. Avand si un pret atractiv, cu atat mai mult atrage atentia utilizatorilor. Totusi, la baza acestuia primeaza calitatea si eficienta.

Gorenje SB800W
Robot de bucatarie Gorenje SB800W, 800 W, Functie Pulse, Blender, 5 Accesorii pentru tocat si maruntit, Alb

Acest robot de bucatarie Gorenje SB800W prezinta o serie larga de avantaje, printre care important de mentionat sunt: facilitatea de a-l utiliza, eficienta de a-si duce la bun sfarsit misiunile, accesibilitatea pretului, precum si calitatea materialului din care e confectionat.

Gorenje SB800W

Atuurile robotului de bucatarie Gorenje SB800W

Printre cele mai importante sarcini pe care le indeplineste acest robot de bucatarie sunt framantarea, felierea, taierea si amestecarea diverselor tipuri de alimente. Astfel, acest robot de bucatarie este fara dar su poate un adevarat ajutor in bucatarie pentru oricine, indiferent cat de des sau de rar gateste.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

Acest model impresioneaza nu doar prin accesibilitatea pretului, ci si prin puterea pe care o are. Mai precis, acesta are o putere de 800 W, precum si o treapta de viteza, plus Puls. Astfel, este destul de usor de a ajunge la rezultatul final mult dorit intr-un timp cat se poate de scurt.

La pachet cu acest robot de bucatarie Gorenje SB800W vin si o serie de accesorii deosebit de utile. Printre acestea se numara acc framantat, chopper, instrument pentru aluat, blender, tocator, disc pentru feliere, disc de radere, precum si un accesoriu de impingere. In plus, acesta beneficiaza si de un bol ce are o capacitate de 1.5 l, ceea ce inseamna ca se pot prepara rapid cantitati destul de insemnate de compozitie.

Robot de bucatarie Gorenje SB800W: mana dreapta a oricarui bucatar profesionist sau amator

La acest model de robot de bucatarie s-a pus foarte mult accent si pe partea de siguranta. De exemplu, acesta are integrat un sistem de blocare de siguranta. Mai exact, acesta implica functionarea aparatului atunci cand nu este montat in mod corespunzator.

Mai mult decat atat, acest robot de bucatarie Gorenje SB800W atrage privirile tuturor si prin designul sau deosebit de atractiv. Avand totodata si dimensiuni usor reduse, este ideal chiar in a fi depozitat in bucatariile de o intindere medie sau chiar mica. Mai exact, acesta masoara 220 x 225 x 410 mm (W x D x H) si are o greutate de 3.98 kg. Fiind si de culoare alba, se incadreaza perfect in orice decor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Asadar, robotul de bucatarie Gorenje SB800W este investitia de incredere pe care orice persoana ar trebui sa o faca, indiferent cat de frecvent sau de rar gateste, intocmai pentru ca il va ajuta sa ajunga mult mai rapid la rezultatul mult dorit in misiunea de a gati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply