Hansa FCMX68209

Pentru ca gatitul sa devina o placere, aveti nevoie de un aragaz bun. Iar un astfel de aragaz il veti gasi in gama Hansa, fiind vorba despre modelul de aragaz Hansa FCMX68209.(oferta de AZI aici)

Hansa  FCMX68209

Despre Hansa FCMX68209

Despre acest aragaz Hansa trebuie spus ca este realizat din inox, culoarea sa fiind aceeasi. In vederea amplasarii in bucatarie trebuie sa tineti cont de dimensiunile (l x L x A) de 85 x 60 x 60 cm.

Hansa FCMX68209
Aragaz Hansa FCMX68209, 3 arzatoare, Plita electrica, Grill, Rotisor, Timer, Clasa A, Inox

Uitati de facturile mari la curentul electric. Acum acest aragaz va ofera posibilitatea sa nu mai platiti mult bani pe consumul de curent electric intrucat face parte din clasa de eficienta energetica A.

Despre Hansa  FCMX68209

Aragaz Hansa FCMX68209 – un aragaz cu functii utile

Citeste si despre Beko DFN28422X

Un detaliu important despre acest model este acela ca include o alimentare a plitei atat pe baza de gaz, cat si pe baza de curent electric. Astfel, puteti alege modalitatea potrivita pe care sa o folositi atunci cand veti gati mancarea. Aragaz Hansa FCMX68209 dispune de 3 arzatoare + 1 arzator electric. Astfel ca, puteti opta fie pentru gatitul pe arzatorul electric, fie pe cele 3 pe baza de gaz. In ceea ce priveste modalitatea de aprindere a acestora, trebuie spus ca este de tip electric.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

Aragazul Hansa FCMX68209 este unul dintre modelele care are siguranta, aceasta fiind o functie de mare importanta. Despre arzatoare mai trebuie spus ca sunt de diverse marimi, precum: un arzator mare, un arzator mic si un arzator normal. Toate acestea sunt acoperite de un rat care va sustine vasele in care veti gati mancarea.

In cuptorul acestui aragaz de la Hansa care este iluminat veti gasi un grill. Rotisorul pe care il are acest model este tocmai bun pentru a obtine rezultate bune la prepararea unei fripturi de pasare. Pentru a avea parte de rezultate cat mai bune, trebuie sa folositi simultan si grill-ul sau chiar functia de super-rotisare. Despre acest cuptor mai trebuie spus si faptul ca functioneaza pe baza de curent electric, iar capacitatea sa este de 65 l. De asemenea, este dotat cu un timer.

Citeste si despre Samsung NZ64M3NM1BB/UR

Acesta are si un raft din sarma, care este realizat din otel inoxidabil. Acesta include dispozitive de protectie si este usor de folosit, astfel incat sa puteti scoate mai repede vasele din cuptor. Cuptorul aragazului Hansa FCMX68209 are si o supapa de siguranta. Aceasta este utila in cazul in care flacara se stinge. Aprinderea electronica de la butoane este o modalitate facila de a le folosi, aceasta fiind prezenta si in cazul acestui model. Importanta de precizat este si functia de decongelare, care este utila pentru a decongela alimente, pe care sa le puteti gati.

Aragazul Hansa FCMX68209 dispune de un cuptor care beneficiaza de ventilator, convectie de aer fierbinte, dar si cele 2 tipuri de incalziri: inferioara si superioara. Astfel, acesta este gata pentru a va prepara alimentele rapid si sanatos. Aragazul Hansa FCMX68209 are un capac de metal, tava plata si o tava adanca si o tava Procook. Pentru cuptor, acesta mai are si un gratar util. In plus, este dotat si cu 8 functii de gatire si cu o functie de decongelare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, aragazul Hansa FCMX68209 este exact ceea ce are nevoie o bucatarie moderna, si chiar daca are un pret crescut, isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply