Russell Hobbs Explore 19460-56

Pentru majoritatea oamenilor, spatiul din bucatarie este intotdeauna insuficient si tocmai de aceea se opteaza pentru un mobilier cat mai mic, dar totodata mai incapator, care sa adaposteaza cat mai multe unelte necesare misiunii de gatit. Astfel, se investeste totodata si in electrocasnicele care sa usureze munca depusa in bucatarie. Printre acestea se numara si robotul de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56 (vezi pretul din promotie) care este deosebit de practic si totodata de dimensiuni usor reduse.

Russell Hobbs Explore 19460-56

Despre Russell Hobbs Explore 19460-56

Activitatea de a gati devine cu ajutorul acestui dispozitiv electrocasnic o misiune mult mai atractiva, mai rapida si totodata cu rezultate mai bune. Fiind un produs multifunctional, este ideal si recomandat pentru cei care nu dispun de foarte mult spatiu liber in propria bucatarie. Totodata, avand si un pret accesibil, poate fi achizitionat de oricine, intocmai pentru ca e un electrocasnic pentru toate buzunarele.

Russell Hobbs Explore 19460-56
Robot de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56, 550W, Bol 1.8L, 2 viteze + Pulse, Alb/Verde

Fiind cu totii presati mai mereu de timp, activitatea de a gati pentru intreaga familie, implica de asemenea mult timp, insa, cu ajutorul robotului de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56 se ajunge la rezultatul mult dorit intr-un timp scurt si fara a se depune prea mult efort fizic. Acesta este un model ce e caracterizat in primul rand de incredere, calitate si perfecta functionalitate.

Russell Hobbs Explore 19460-56

Un ajutor de incredere in orice bucatarie: robotul de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56

Cu toate ca nu este robotul de bucatarie cu cea mai mare putere de pe piata, ajungand cu pana la 550 W (capacitate maxima), este mai mult decat suficient pentru un bucatar amator. Totodata, acesta prezinta si doua trepte de viteza, cu ajutorul carora se pot prepara diverse mancaruri si deserturi.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest robot de bucatarie

Robotul de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56 ajuta la prepararea carnii tocate, a piureurilor de fructe si legume, precum si a multor altora, doar prin simpla apasare a butonului si selectand viteza dorita. Dat fiind faptul ca acest model beneficiaza si de un bol cu o capacitate de 1.8 l, se pot prepara cantitati insemnate de compozitii de orice fel in cel mai scurt timp.

Russell Hobbs Explore 19460-56: ideal pentru micile bucatarii

Cu toate acestea, datorita accesoriilor ce sunt incluse in pret, se pot prepara si mai multe bunatati si se usureaza considerabil munca depusa in bucatarie de orice bucatar. Printre acestea accesorii deosebit de practice se numara: acc framantat, disc pentru feliere, disc pentru emulsionare, disc pentru radere, disc pentru creme, precum si multe altele. Toate acestea pot fi curatate cu ajutorul masinii de spalat vase; astfel se scuteste timp si totodata nici nu se depune efort.

Acest robot de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56, beneficiind de un spatiu pentru depozitarea cablului si totodata avand dimensiuni usor reduse fata de majoritatea modelelor de acets fel, este mai mult decat ideal si recomandat pentru bucatariile de mici dimensiuni. In plus, designul sau atractiv va aduce un plus de stil oricarui interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Asadar, un ajutor de nadejde pe care orice bucatar se poaet baza in orice moment este robotul de bucatarie Russell Hobbs Explore 19460-56 ce totodata se poate achizitiona la unul din cele mai accesibile preturi de pe piata in momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply