Zanussi ZCG612H1XA

Daca v-ati mutat de curand, este clar faptul ca achizitia unui aragaz este una dintre prioritatile de pe lista de cumparaturi. Acesta este un mare ajutor in bucatarie, in care veti putea avea mare nadejde. De asemenea, in cazul in care sunteti chiar o familie ceva mai mare, trebuie sa sititi ca un aragaz trebuie sa aiba un spatiu ceva mai mare pentru gatit. Un astfel de model pe care il cautati este aragazul Zanussi ZCG612H1XA, despre care putem mentiona ca este o alegere care isi merita banii. (ACUM la reducere)

Zanussi ZCG612H1XA

Despre Zanussi ZCG612H1XA

Dimensiunile (IxLxA cm) acestui model sunt de 85 x 60 x 60 cm, drept pentru care, putem considera ca este un model cu o marime buna. In privinta culorii, trebuie spus ca este inoxul. Aceasta culoare va fi tocmai buna pentru o bucatarie moderna, intrucat va capata un aspect inedit. Daca un astfel de model este ceea ce cautati pentru bucataria dumneavoastra, atunci nu mai stati pe ganduri si cumparati un astfel de aragaz.

Zanussi ZCG612H1XA
Zanussi ZCG612H1XA

Aragaz Zanussi ZCG612H1XA, 4 arzatoare, Aprindere electrica plita si cuptor, Grill, Rotisor, 60 cm, Inox

Acest aragaz va oferi caldura instantanee alimentelor, astfel incat va fi mai usor de folosit. Are 4 arzatoare, astfel incat rezultatele gatitului sa fie unele cat mai bune. Este util de spus si faptul ca acest model beneficiaza de o aprindere electrica a arzatoarelor.

Despre Zanussi ZCG612H1XA

Aragazul Zanussi ZCG612H1XA – notiuni referitoare la partea tehnica

Citeste si despre Electrolux EKK52550OW

Aceasta este o metoda mai facila de a aprinde aragazul, fata de clasicul buton si chibrit. Plita aragazulului Zanussi ZCG612H1XA, include un arzator mare, unul mic, dar si 2 normale.

Vezi ce spun cei care au cumparat acest aragaz

In ceea ce priveste puterea arzatoarelor, trebuie spus ca este de 3 kW pentru cel mare, respectiv de 1 kW pentru cel mic si 2 kW pentru cel normal. Aceasta plita are inclus si un gratar, despre care trebuie spus ca este destul de util.

Despre partea referitoare la cuptorul acestui aragaz trebuie spus ca are un grill, astfel ca, veti putea gati si mancaruri mai pretentioase. De asemenea, acest cuptor este echipat si cu un rotisor, drept pentru care putem spune ca veti avea parte de mese gustoase, puiul fiind cat se poate de rumenit. Mai ales, avand in vedere faptul ca are un cuptor alimentat electric.

Citeste si despre Tefal MasterChef Gourmet QB508GB1

Despre cuptorul aragazului Zanussi ZCG612H1XA mai este stiut si faptul ca are o capacitate de 51 l, aceasta fiind destul de buna. Are si functie pentru pizza, astfel ca, veti avea la dispozitie mereu o modalitate usoara si rapida de preparare a acesteia.

Dintre caracteristicile sale mai face parte si covectia de aer fierbinte, fiind benefica pentru ca alimentele sa se coaca mult mai repede. Cuptorul mai este echipat si cu functia de siguranta. Aceasta se va dovedi a fi utila. Nu ii lipseste nici functia de incalzire inferioara, aceasta fiind indicata pentru prajitrui, dar si pentru pizza sau carne. Accesoriile pe care le detine aragazul Zanussi ZCG612H1XA sunt capacul si tava.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In concluzie, aragazul Zanussi ZCG612H1XA este un model de calitate, luand in calcul beneficiile pe care le ofera utilizarea sa. Se alimenteaza electric, atat aragazul, cat si cuptorul. Despre pretul pe care il are acesta trebuie spus ca este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply